Vintage Iron-On Transfers 
Gasolin * Slade * ABBA * The Sweet * Smokie mm   
 
Vi har opkøbt et lille parti af originale overførselsmotiver/iron-on transfers fra 70erne, som har ligget uberørt hen.
 
                                                                                        klik på foto for større billede
 

Retro T-Shirt Iron-On - Kawasaki 
Et "must have" til fuldende retro garderoben er dette originale overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt. Mål på "motiv": H.: 23,5cm. B.: 18cm. Strygepapiret fremstår med nogle folde mærker, der også går hen over motiv - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet  - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.     

Pris: 99,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - ABBA (Design: T-Man DK)
Havde du også væggene på teenagerværelset til klisteret med idolfotos af Agnetha, Anni-Frid, Björn og Benny er dette et "must have"! Et originalt overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt. Mål på "motiv": H.: 23cm. B.: 19cm. Strygepapiret fremstår med nogle folde mærker også ved kanten nederst af det ene A - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet  - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.     

Pris: 99,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - Gasolin 
Lav din egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne - og mindes de gode tider med Rabalderstræde, kassebusker og træskostøvler! Mål på "motiv": H.: 24cm. B.: 20cm. Strygepapiret fremstår med et foldemærke tværs over motiv  lige under det øverste gasolin logo - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet og  påvirker derfor ikke slutresultatet - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.      

Pris: 99,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-on - The Sweet
Havde du også væggene på teenagerværelset til klisteret med idolfotos af Brian, Mick, Andy og Steve er dette et "must have"! Et originalt overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt og mindes de gode tider med Glamrock og kassebusker. Mål på "motiv": H.: 24,5cm. B.: 19,5cm. Strygepapiret fremstår med nogle hjørne buk og et lille side riv, men selve overførselsmotivet er ikke berørt og er i pænt og hel stand, lige klar til brug.  

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - Suzi Quatro
Lav din egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne - og mindes de gode tider med Glamrock, kassebusker og træskostøvler. Mål på "motiv": H.: 24cm. B.: 20cm. Strygepapiret fremstår med nogle hjørne buk, men selve overførselsmotivet er ikke berørt og er i pænt og hel stand, lige klar til brug.      

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-on - Bay-City Rollers
T-shirts med retro tryk og glamrock bands er et hit i modebilledet - så mind de gode gamle dage med Bye Bye Baby og Shag-A-Lang på pladespilleren og lave din helt egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne! Mål på "motiv": Diam.: 20cm. Strygepapiret fremstår med nogle hjørne buk, men selve overførselsmotivet er ikke berørt og er i pænt og hel stand, lige klar til brug.  

Pris: 75,00 DKK      

Køb

Retro T-Shirt Iron-on - Slade #1
Hvis du er Slade fan er dette et "must have"! Et originalt overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt og mindes de gode tider med Glamrock, kassebusker og træskostøvler. Mål på "motiv": H.: 23,5cm. B.: 18,5cm. Strygepapiret fremstår med nogle hjørne buk, men selve overførselsmotivet er ikke berørt og er i pænt og hel stand, lige klar til brug.  

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-on - Slade #2
Lav din egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne - og mindes de gode tider med Glamrock, kassebusker og træskostøvler. Mål på "motiv": H.: 24cm. B.: 20cm. Strygepapiret fremstår med nogle folde og buk mærker også ved motivets top - hvilket  dog ikke påvirkning slutmotivet, da "folden" glattes ud fra varmen af strygejernet - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.  

Pris: 69,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - Donny & Marie 
Havde du væggene på teenagerværelset til klisteret med idolfotos af  the Osmonds og sang med på "I'm Leaving it all up to you" er dette et "must have"! Et originalt overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt. Mål på "motiv": H.: 23cm. B.: 20cm. Strygepapiret fremstår med nogle folde mærker også ved spidsen af det den blad øverst - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet  - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.     

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - Smokie
Lav din egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne - og mindes de gode tider med puch maxi'er, Smokie og Living Next Door to Alice på pladespilleren! Mål på "motiv": H.: 21,5cm. B.: 20cm. Strygepapiret fremstår med et foldemærke tværs over motiv - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet og ikke påvirke slutresultatet - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.      

Pris: 69,00 DKK   

Køb

Retro T-Shirt Iron-On - Demis Roussos 
Lav din egen "custom" T-shirt eller sweatshirt med dette originale iron-on/overførselsmotiv fra 70erne - og mindes de gode tider med puch maxi'er, kassebusker og  "Forever and Ever" på pladespilleren! Mål på "motiv": H.: 16,5cm. B.: 15cm. Strygepapiret fremstår med et foldemærke tværs over motiv  ved panden - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet og ikke påvirke slutresultatet - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.      

Pris: 60,00 DKK   

Køb
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk