Vi er i Haven
                                                               
flere af disse varer finder du også andetsteds på vores hjemmeside -
men vi syntes sådan at de ville pynte i haven og på altanen!
 
 
                                                                                 klik på foto for større billede
 
HUSK OGSÅ AT BESØGE VORES SIDER "ALVERDENS POTTESKJULERE"
her finder du noget for enhver smag og pengepung - store, små, buttede, firkantet, gamle, retro og nye...
klik her for at gå til siden
Spansk Uglaseret Amfora (Lertøjs kande) 
En skøn og rustik ældre uglaseret cremefarvet amfora/lertøjskande. Den klassiske kande/dunk er et rejseminde hjembragt fra en ferietur til Spanien i slutningen af 60erne og er nok mere en pynteting end en brugsting. Vil se flot ud i haven sammen med krukker fyldt med skønne sommerblomster og kan evt. bruges som vandkande! H. (inkl. hank): 30cm. Har grønne "skåne flit dutter" i bunden, som tegn på at den kun har været brugt indendørs og fremstår i hel stand med flot og klædelig patina.

Pris: 149,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Cremefarvet Stentøjsskål med Lang Pil hank
Et fint stykke kunsthåndværk er denne lille stentøjsskål med en lang pil hank - perfekt til at hænge op i et hjørne af sommerhuset og sprede hygge fyldt med vand og nogle flyde lys. Eller hæng den op ud i haven og brug den til fuglefrø i eller som vandskål til fuglene. Skålen er udført i matglaseret cremefarvet stentøj med brune nister og har en uglaseret "stribe" som dekoration hele vejen rundt. H. (skål): 5,5cm. Diam. (øverst på skål): 15,5cm. H. inkl. hank: 42cm. Skålen er stemplet i bund og fremstår i flot og velholdt stand uden nævneværdig brugsspor. Vægt: 319g.

Pris: 55,00 DKK                    BRUGT 

Køb

 

Retro Vattæppe med Brune, Orange & Gule Blomster 
Et skønt blødt bomulds vattæppe fra 70erne - vil passe lige så fint ind i Retro hjemmet som i Shabby Chic stilen! Vattæppet er fra danske Danfill, har polyesterfyld og har en off-white (beige) bund og blomstermotiver i tidstypiske brune, orange og gule farver. Mål: 195cm x 121cm. Er nyvasket og har enkelte lysebrune pletter (kaffe?), der dog ikke har indflydelse på helhedsindtrykket - ellers i pæn og velholdt stand. 

Pris: 225,00 DKK     NU: 180,00 DKK                BRUGT    

Køb

 

Urtepotteskjuler til Vægophæng 
Skøn ældre uglassert potteskjuler der er brunglaseret indvendig samt som kant med en dejlig fed "løbende glasur" foroven. Skjuleren er til vægophæng og er derfor "flad" på den ene side  - perfekt til en fin hængeplante på altanen eller terassen. H.: 11cm. iam. (foroven): 15cm. På nær et enkelt lillebitte glasurafslag - fremstår den i pæn og hel stand med en fin og klædelig patina. Vægt: 528g.   

Pris: 42,00 DKK          BRUGT          klik her for flere Potteskjuler & Vaser

Køb

 

Gammel Varmedunk i Zink #2 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink - engang var den allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
Varmedunken har fatning samt skrue-prop i messing, der er præget med DRGM samt 1082479. L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 19cm. Skruelåg er let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) Varmedunken skjuler ikke sin ælder fremstår masser af patina og sjæl - præcis som vi elsker det bl.a. i form af div. buler og mindre rustpletter/misfarvninger i bunden! Vægt: 823g.

Pris: 95,00 DKK   

Køb

Lademann's - Alt om Kål 
En skøn lille bog på 32 sider skrevet af Caroline Francis og spækket med nyttige informationer om en af vores bedste og billigste grøntsager - kålen! Her er alt du behøver at vide lige fra kålens historie, til hvordan den dyrkes og endelig hvordan den tilberedes i køkkenet (inkl. opskrifter) eller kan anvendes som hudpleje! Bogen, der er i paperback
har fine farveillustrationer af Richard Fowler og er udgivet i  1982 af Lademann. Mål: 10,5cm x 15cm. Fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 29g.

Pris: 22,00 DKK               BRUGT   
Køb

 

En Stor Gammel Træ Kasse
Rustik og massiv gammel trækasse uden låg - en gl. høkasse måske? Trækassen er solid og tung og  har masser af patina. Den er delvis beklædt indvendig med sølvfolie og gl. avispapir. For den fingernemme kan den hurtigt forvandles med lidt maling og fire hjul til alle tiders opbevaring af legetøj, puder og plaider mm. H.: 39cm. L.: 65cm. D.: 39cm.           

Pris: 225,00 DKK   NU: 115,00 DKK    BRUGT          SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!

Køb

 

Martin Stangl: Den Lille Havebog - Haven Året Rundt
En overskueligt og kort fortalt gennemgang af haven måned for måned - året rundt. Her er opslagsværket med alt hvad en haveejer har brug for at vide lige fra beskæring til dyrkning af træer, pryd- og køkkenhaven til høst af frugt og bær! Er i hardcover, rigt ill. med farvefotos og bearbejdet af Mette Østergaard. Er en særudgave udgivet i 1995 på Aschehoug Dansk Forlag. Mål: 21cm x 16cm. Er et flot og velholdt eksemplar. Vægt: 315g.

Pris: 45,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Povl Bruun-Møller: Ideer til Haven
Skal du til at planlægge have, er her hjælp at hente - 47 sider rigt illustreret med tegninger af Verner Hancke. Få bl.a. inspiration og hjælp til at anlægge en solsikkelund, bruge pileflet, nyttehavens anlæggelse, urtegården, sommerfuglehave og meget mere. Paperback udgivet i 1983 på Forlaget Danmark. Vægt: 89g.

Pris: 35,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Gammel Varmedunk i Zink #1 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink og med skrue-prop i messing - et "must-have" hvis du sværger til  Shabby Chic eller Brocante stilen! Engang var varmedunkene allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde i et stilleben. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 20cm. Skruelåg fremstår let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) og varmedunken har en mindre bule ellers er den i pæn og velholdt stand med klædelige patina. Vægt: 991g.

Pris: 125,00 DKK   

Køb
3 Kroge "Kaktus" 
Mangler du et sted at hænge grill tilbehøret når I griller i haven eller skal havehandskerne hænges op ude i skuret - ja så er disse kaktus knager måske lige sagen. Kan også anvendes i entreen, på børneværelset eller hvor du nu lige står og mangler en krog!  L.: 14,5cm. Er købt i USA i midten af  80'erne og har almindelig brugsslidtage. Sælges kun samlet.

Pris: 28
,00 DKK  (pris er for alle 3 stk.)                  BRUGT  
Køb
Ældre Rødlerspotte på Fod
Et skønt levn fra 60erne er denne fine urtepotte på fod  med masser af patina og sjæl - perfekt til at huse en efeu, en husfred, sukkulenter eller brug den i køkkenet til krydderurter. Urtepotten er uformet i uglaseret rødler og er indridset med et tidstypisk grafisk mønster. Den har hul i bunden til dræn, så du kan sagtens bruge den udenfor. H.: 10,5cm. Diam. (foroven): 10,5cm. Potten fremstår med et afslag i bund ved hul (se stort foto) ellers er den i pæn og hel stand. Vægt: 338g. 

Pris: 26,00 DKK                         BRUGT  
Køb

 

Blomsterkurv/Fletkurv med Hank
Fin og romantisk blomsterkurv - lige til at skabe den rette sommerstemning derhjemme eller i kolonihavehuset. Har den perfekte form til en potteplante - men vil også se sød ud med en sammenplantning.  Fletkurven har høj hank og  isyet beskyttelsesplast i bund (kan dog nemt og hurtigt fjenes - hvis det ønskes). H. (inkl. hank): 36cm. L.: 30cm. Diam. på "potte hul": 11cm. Er i pæn og hel stand.

Pris: 28,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Svensk Bog: Rosor - Den nya, utförliga handboken
Et fint lille opslagsværk om roser skrevet af  John Mattock og oversat til svensk af Ulla-Märta Westerståhl. Bogen er rigt Illustreret med farvefotos og indleder lidt om rosens historie, herefter er det et opslagsværk om 100 af de mest populære roser og deres pleje. Er i paperback, på 81 sider og udgivet af forlaget Könemann i 1999. Mål: 14,4cm x 19,5cm. Er bleget lidt på rygkant - ellers i flot stand. Vægt: 144g.

Pris: 39,00 DKK     NU:  28,00 DKK          BRUGT                        

Køb

 

Gammel Mineralvandskasse fra Frisco
Et skøn gammel trækasse med det helt rigtige Shabby Chic slidt look  - hyggelig at have stående i haven med sommerens blomster i - eller brug den i kolonihaven som et lille sidebord, til opbevaring af tæpper, havebøger, puder mm.
H.: 31cm. B.: 53cm. D.: 28,5cm. Kassen er på en gang  rå og romantisk med sit skøn vejrbidte look. Den har på et tidspunkt været malet sort, men nu  skimtes der grønt ind i mellem den sorte maling og man kan stadig tyde noget af frisco mærket under malingen. Fremstår godt brugt og slidt,  men er stadig i stabil og brugbar stand.

Pris: 125,00 DKK   NU: 100,00 DKK    BRUGT     SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!  

Køb

 

Roy Hay & Patrick M. Synge: Lademannns Blomsteratlas
En klassisk "must have" for haveejere er dette Blomsteratlas - et planteleksikon med over 3000 plantebeskrivelser og farvefotos! Bogen er i hardcover og denne danske udgave er bearbejdet af Åge Nicolaisen og udgivet i 1973 på forlaget Lademann. Mål: 22,5cm x 30,5cm. Smudsomslag er bleget lidt på rygkant og slidt ved hjørner - ellers et flot og velholdt eksemplar. Vægt: 1362g.

Pris: 75,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Gammelt Tagvindue (Ovenlys vindue) 
Rustik gammelt tophængt tagvindue med støbejernsramme  - har engang siddet i et tag som loftsvindue - kan nu blive dit og bruges som en dekoration i haven eller som en anderledes billedramme eller opslagstavle i sommerhuset i bedste shabby chic stil. H. (excl. "tophæng beslag"): 46cm. B.: 28cm. Ramme har masser af patina i form af rust og ridser. Glas er intakt.    
SKAL AFHENTES - SENDES IKKE.

Pris: 135,00 DKK              NU: 95,00 DKK                  BRUGT                      

Køb

 

     
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk