Spiritual & Meditation
Feng Shui * Meditations CD'er * Power Beads * Røgelse mm
 
 
                               klik på foto for større billede
 
Feng Shui - Lille Trebenet Pengetudse på Bakua (Trigrammer) - Guld
Den trebenede pengetudse bærer en række af seks gamle kinesiske mønter på hver side af kroppen - hvilket indikerer succes, velstand og held i pengesager. Den kan benyttes både på arbejdspladsen og i hjemmet. Put den medfølgende gamle kinesiske mønt i tudsens mund, dermed aktiveres den og bringer held, lykke, fremgang og velstand til sin ejer. Fjern mønten om aftenen eller når du forlader din arbejdsplads, dette er for at undgå at tudsen bliver udmattet! Er støbt i fossilkalk. H.: 5,5cm. B.: 7cm.
 
Pris: 175,00 DKK       NU: 88,00 DKK                                                    
Køb

 

Buddha Mantra Billede i Ramme #1
Et flot bloktrykt Buddha billede, der stammer fra en ældre mandala kalender - har nu fået nyt liv som et dekorativ stykke væg pynt indrammet i en ny antikguld plastramme uden glas. Billedet er et stykke kunsthåndværk lavet efter urgammel tradition, med en trætryksplade påsmurt tryksværte fremstillet af benkul og trykt på håndfremstillet papir fra barken af Himalaya planten Lokta, hvorefter det bliver farvelagt i rødt og guld. Mål: 26cm x 26cm. Fremstår i flot og hel stand.

Pris: 55,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

TILBUD: Power Beads Armbånd - Gul Aragonit
Armbånd som dem Dali Lama går med. Er inspireret af den buddhistiske bede-mala og er fremstillet af 21 perler samt en stor perle (der symboliserer Buddha) - alle i poleret gul aragonit (med fine lyse marmoreringer) og er trukket på elastik. Str.: One-size. Da der er tale om naturmateriale - er der ikke 2 armbånd der er helt ens i farverne!  
                           Klik her for at se vores udvalg i Power Beads Armbånd

Pris: 69,00 DKK   
NU: 25
,00 DKK            
Køb
Feng Shui: Vægophæng "Happy Buddha"
Et dekorativt stykke kinesisk kunst, er dette vægophæng påtrykt et skønt og farvestrålende Happy Buddha - perfekt som et flot blikfang i entreen eller forenden af en trappe! Happy Buddha er en meget populær figur i Kina og symboliserer glæde, lykke og rigdom. Ophænget der er en "wall scroll" består af en lang rulle af sammenvævet små smalle papirstykker monteret på en træpind. L.: 83,5cm. B.: 31,5cm.  Stammer fra et restparti som vi har opkøbt fra en butik der lukkede for 10 år siden. Vægt (inkl. æske): 113g.

Pris: 49,00 DKK  (Leveres i æske - Har flere eks. på lager)

Køb

 

Håndskåret "Tashi Targye" fra Bhutan i Himalaya
Beskyt dig selv og dit hjem med denne unika Tashi Targye - også kendt som "8 auspicious symbols of Buddhism" (8 beskyttende buddhistiske symboler)! Denne ældre Tashi Targye  er udført i lakeret håndskåret træ og har påskruet øsken til vægophæng. Den har på bagsiden pålimet en seddel med navne på de 8 buddhistiske symboler. Ophænget er hjembragt fra en rejse og er købt hos Bhutan Handicraft Centre i Thimphu. Diam.: 24cm. Ophænget fremstår med alm. brugsslitage og er ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 335g.

Pris: 89,00 DKK                         BRUGT       

Køb

 

AUROSHIKHA Natures Garden Røgelsespinde - 20 stk.
Natures Garden serien er rene og milde dufte fremstillet uden brug af giftige stoffer. De er et mix af forskellige blomster, blade, bark- og træsorter, rødder, urter, krydderier, harpiks og æteriske olier. Leveres i pap-etui med blomstertryk. Vælg mellem: Frankincense, Jasmin, Lavendel, Lemongrass, Opium, Patchouli eller Rose.
   
                                                                 klik her for at se vores udvalg af røgelsespinde
 
Pris: 25,00 DKK   (pris er pr. pakke)     
Køb

 

Lille Indisk Messingskål
En sød og dekorativ ældre lille messingskål med masser af smuk ornamentik og klædelig patina! Fyld den med salt og brug den som holder til røgelsespinde - stil den sammen med nogle lys og nogle af dine ynglings ting og du har skabet et lille fredfyldt og meditativ hjørne med et præg af østen! H.: 3cm. Dia: 7,5cm. Messingskålen er massiv og er ipræget India i bund. Emalje er slidt lidt af hist og her og den har gennem årene fået lidt ætsninger inden i (kan dog med lidt knofedt pudses op) ellers fremstår skålen i brugt men pæn stand. Vægt: 82g.


Pris: 45,00 DKK                         BRUGT         
Køb

 

Nepalesisk Buddha Mandala Billede i Ramme #2
Et flot bloktrykt Buddha billede, der stammer fra en ældre mandala kalender - har nu fået nyt liv som et dekorativ stykke væg pynt indrammet i en ny antikguld plastramme uden glas. Billedet er et stykke kunsthåndværk lavet efter urgammel tradition, med en trætryksplade påsmurt tryksværte fremstillet af benkul og trykt på håndfremstillet papir fra barken af Himalaya planten Lokta, hvorefter det bliver farvelagt i rødt og guld. Mål: 26cm x 26cm. Fremstår i flot og hel stand.

Pris: 55,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Håndskåret Buddha i Sandeltræ fra Indien
Et lille flotte unika stykke er denne håndskåret Buddha figur fra Indien. Han er udskåret i Sandeltræ og har på trods af sin størrelse mange fine detaljer. H: 5cm.Pris:
89,00 DKK  (Pris er pr. stk.)    NU: 59,00 DKK             
Køb
Feng Shui; Vægophæng med Kinesisk Skrifttegn "Persistence"
Et klassisk kinesisk kunst, er dette håndmalet vægophæng med det kinesisk skrifttegn for vedholdenhed "Persistence" omkranset af en dekorativ håndtrykt guldbort. Ophænget består af en lang rulle af sammenvævet små papirstykker monteret på en træpind og vil være perfekt som et flot blikfang på kontoret eller arbejdsværelset. Ophæng bærer artistens røde stempel og er en "Scroll Calendar" fra Happy Days. L.: 67,5cm. B.: 32cm. Stammer fra et restparti som vi har opkøbt fra en butik der lukkede for 10 år siden. Vægt (inkl. æske): 86g.

Pris: 49,00 DKK    (Leveres i æske - Har 1 stk. tilbage)       

Køb

 

Et Par Siam Tempel Løver i Støbte Bronze - Sort 
2 massive formstøbte bronze figurer i sort og hånddekoreret guld. Tempel Løverne er yderst dekorative men har også et formål ifølge Feng Shui - hvor man mener at de er skildvagter som neutralisere alle skadelige elementer der nærmer sig hjemmet. Sæt dem derfor med front mod din hoveddør i entreen og lad dem passe på dig og din familie!  H: 10cm. B.: 7cm.

Pris:
225,00 DKK  (Pris er for parret)    NU: 179,00 DKK                           
Køb

 

Lille Støbt Bronze Elefant - Sort
Fin lille og massiv formstøbt bronze elefant i sort og hånddekoreret guld. Er yderst dekorativ men har også et formål ifølge Feng Shui - da elefanten her er symbol på styrke, klogskab, energi og god dømmekraft. Stil den evt. i børneværelset, og lad elefanten optræde som skytsengel for barnet. H: 10cm. B.: 11cm.

Pris:
125,00 DKK     NU: 95,00 DKK              
Køb

 

TILBUD: Sjælens Univers af Steen Kofoed&Steen Krarup
Forfatterne, der blandt andet er kendt for tv-serierne Åndernes magt og Fornemmelse For mord, giver her deres personlige bud på, hvordan menneskets krop, psyke og sjæl eksisterer i et evigt og finurligt samspil med resten af universet.

Pris: 198,00 DKK    
NU: 49
,00 DKK   
Køb
Feng Shui - Drageskildpadde (Skildpadde med Dragehoved) - inkl. Mønt
Drageskildpadden hjælper dig med at akkumulere velstand, langt liv og er specielt en hjælp ved nye begyndelser. Den siges at bringe otte forskellige typer af himmelske velsignelser. Drageskildpadden står på guldmønter, som symboliserer overflod. Dragehovedet symboliserer lykke, skildpaddeskjoldet er symbolet for et langt liv og den lille babyskildpadde på ryggen er symbolet for nye begyndelser.  Er støbt i fossilkalk. H.: 9,5cm. L.:11cm.
 
Pris: 225,00 DKK     NU: 112,00 DKK                                                           
Køb

 

Håndlavet Røgelsespindeholder - Sandeltræ
De ligner små søde blomster disse håndlavet indiske holdere til røgelsespinde. Er udført i udskåret og lakeret Sandeltræ med huller til 4 røgelsespinde. Er også velegnet til røgelsestoppe. Leveres ass. da ikke 2 er helt ens i farven.

Pris:
35,00 DKK          (pris er pr. stk.)            
Køb

 

Lucky Beads Armbånd - Turkis
Kinesiske mala armbånd fremstillet af lakeret træperler trukket på elastik.  Har 18 perler (det hellige antal) samt en stor perle "Sacred gourd", der symboliserer Buddha. Hver perle er påtegnet et kinesisk tegn for glæde, langt liv, kærlighed, held mm. Str.: Onesize.      
 
Pris: 45,00 DKK      NU: 36,00 DKK                Udgår - Kun 1 stk. tilbage          
Køb
Kunstkort "Kwan Yin" - sampak à 4 stk
Et dobbeltkort trykt på blankt karton og malet af Birgit Tjalve. Et smukt og beroligende billede, som oprindeligt er malet til Birgit og Eskild Tjalves bog Når Ånd og Stof Mødes - hvori billedet er gengivet. Mål: h: 17cm b: 12cm. Leveres i sampak à 4 stk. i cellofanpose (der medfølger
ikke kuverter).

Pris:
30,00 DKK    (pris er for 4 stk.)
Køb
Fyrfads Stager "Feng Shui"
Klassiske firkantet orientalsk inspireret fyrfadsstager. Stagerne er udført i keramik, malet i granit look og i præget et kinesisk tegn. Stagerne vil være lige så søde som små potteskjulere eller fyldt med sand er de perfekte som holdere til røgelsespinde.  H.: 7cm. B.: 7cm.

Pris:
20,00 DKK  NU: 12,00 DKK   (Pris er pr. stk.)     Ta' 2 stk. for 20,00 DKK
Køb
Fyrfads Stager "Feng Shui" - med hvid skrift
Klassiske firkantet orientalsk inspireret fyrfadsstager. Stagerne er udført i keramik, malet i granit look og i præget et kinesisk tegn. Stagerne vil være lige så søde som små potteskjulere eller fyldt med sand er de perfekte som holdere til røgelsespinde.  H.: 7cm. B.: 7cm.

Pris:
20,00 DKK  NU: 12,00 DKK    (Pris er pr. stk.)      Ta' 2 stk. for 20,00 DKK
Køb
CD: Gregorian - Masters of Chant - Chapter II
En stemningsfyldt CD med 12 numre fremført af gregorianske munke - perfekt til at slappe af til og samle tankerne. Efterfølgeren til Gregorian - Masters of Chant. Kan munke virkelig sælge plader? Gregorian har nu rundet 1,5 mill solgte plader på verdensplan, så svaret må være et klart og tydeligt - JA! CDen indeholder en blanding af kendte og mindre kendte sange bl.a. Moment of Peace, Wish you were here, Heaven can wait og Stairway to Heaven.  
 
Pris: 99,00 DKK       NU: 45,00 DKK        Klik på foto for indholdsfortegnelse!    
Køb

 

     
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk