Røgelsespinde & Tilbehør
 
 
 
 
                              klik på foto for større billede     
 
Håndlavet Røgelsespindeholder - Lombok Keramik
Håndlavet skål med løs holder til røgelsespinde. Er udført i Indonesien af Sasak folkene fra Lombok der har en flere tusinder år gammel tradition for at producerer håndlavet keramik.  H: 1,5cm. B: 8cm.

Pris: 55,00 DKK        
NU: 45,00 DKK
    (kun 1 stk. tilbage)
Køb

 

AUROSHIKHA Nature's Garden "Sandalwood" - 20 stk.
Denne udgave af Nature's Garden serien leveres i håndlavet papirs-etui pyntet med ægte tørret blomster - alle unika stykker og fra Sri Aurobindo Ashram i Sydindien. Duften er ren og mild og fremstillet uden brug af giftige stoffer. Duft: Sandeltræ.

Pris:
30,00 DKK   (pris er pr. pakke)      
NU: 25,00 DKK             
Køb

 

AUROSHIKHA Nature's Garden Røgelsespinde - 20 stk.
Nature's Garden serien er rene og milde dufte fremstillet uden brug af giftige stoffer. De er et mix af forskellige blomster, blade, bark- og træsorter, rødder, urter, krydderier, harpiks og æteriske olier. Leveres i pap-etui med blomstertryk. Vælg mellem: Frankincense, Jasmin, Lavendel, Lemongrass,  Opium,  Patchouli eller Rose.

Pris:
25,00 DKK        (pris er pr. pakke)                
Køb

 

AUROSHIKHA Agarbathies Røgelsespinde-10g (ca 14 stk.)
Håndrullet røgelsespinde fra Sri Aurobindo Ashram. Repræsentere flere tusinde år af traditionel røgelsesmageri fra Indien. Agarbathies serien byder på et bredt udvalg af milde og lette aromaer udvundet af naturens fineste dufte.
Vælg mellem: Cedar Incense, Myrrh Incense, Pine Incense (Almora Breeze), Sage Incense eller Sandalwood (Indra Sandal).

Pris:
20,00 DKK      (pris er pr. pakke)                    
Køb

 

Håndlavet Røgelsespindeholder - Sandaltræ
De ligner små søde blomster disse håndlavet indiske holdere til røgelsespinde. Er udført i udskåret og lakeret Sandaltræ med huller til 4 røgelsespinde. Er også velegnet til røgelsestoppe. Leveres ass. da ikke 2 er helt ens i farven.

Pris:
35,00 DKK          (pris er pr. stk.)            
Køb

 

Indo Incense Røgelsespinde - 20 stk.
Aromatiske røgelsespinde fra Indonesien indeholder kun naturlige stoffer: tørrede pulveriseret rødder og urter, tørret kokosnøds skaller og diverse træarter - blandet efter en gammel traditionel opskrift. Højde: 26cm Brændetid: 30-40 minutter. 
Vælg mellem: Sandalwood, Jasmin, Lavendel, Nighr Queen, Opium eller Vanilla.

Pris:
25,00 DKK         (pris er pr. pakke)  
Køb

 

Lille Indisk Messingskål
En sød og dekorativ ældre lille messingskål med masser af smuk ornamentik og klædelig patina! Fyld den med salt og brug den som holder til røgelsespinde - stil den sammen med nogle lys og nogle af dine ynglings ting og du har skabet et lille fredfyldt og meditativ hjørne med et præg af østen! H.: 3cm. Dia: 7,5cm. Messingskålen er massiv og er ipræget India i bund. Emalje er slidt lidt af hist og her og den har gennem årene fået lidt ætsninger inden i (kan dog med lidt knofedt pudses op) ellers fremstår skålen i brugt men pæn stand. Vægt: 82g.


Pris: 45,00 DKK                         BRUGT         
Køb

 

     
  ©2004-2013 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk