Asiatisk & Orientalsk
Her har vi samlet vores udvalg af orientalske og asiatiske vare (både nye som brugte) - der har dog også sneget sig et par orientalsk inspireret genstande ind! 
                              klik på foto for større billede
 

Lille Cloisonné Vase
En dekorativ ældre lille rødbrun cloisonné vase der er flot dekoreret med grønne grene prydet med blomster i hvide og blå nuancer - vil være super sød til en lille buket hvide blomster. Vasen har en lille blå fugl på bagsiden samt en blå emalje bund. H.: 13cm. Kobberlegering øverst er anløbet og den har fået et lille tryk i den ene side (har ingen nævneværdig betydning for helhedsindtrykket og der er ingen emaljeafslag) - ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 197g.

Pris: 75,00 DKK                  BRUGT   
Køb

 

Et Par Kinesiske Porcelænsskåle
Et par flotte og dekorative kinesiske ymerskåle i de klassiske kinesiske farver hvid og blå - perfekt til alt fra morgenmad til snacks eller fingerfrugt. De hvide porcelænsskåle er dekoreret med et blåt motiv på såvel front som bagside. H.: 5,5cm. Diam. (foroven): 11,5cm. Den ene skål er lidt lysere i farven end den anden (se stort foto) - ellers fremstår begge i pæn og velholdt stand . Vægt (samlet): 423g.

Pris: 42,00 DKK  (Pris er for parret)  NU: 33,00 DKK        BRUGT                                

Køb

 

Ældre Lille Håndmalet Orientalsk inspireret Platte
Et sødt og pyntelig lille stykke "hjemmearbejde" er denne håndmalet platte dekoreret med et blomstermotiv der bærer præg af orientalsk inspiration og pyntet med guldkant. Platte er stemplet i bunden med "B&G logo, Made in Denmark, 28 A"  samt kunstnerens signatur "G. C. 14. dec. 1954". Diam.: 15,5cm. Motiv er lidt slidt hist og her ellers i pæn og hel stand. Vægt: 178g.

Pris: 38,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Ældre Kinesisk Cylindervase
Charmerende ældre glaseret stentøjsvase med et klassisk kinesisk motiv bemalet i de traditionelle blå og grå farver. Vasen er cylinderformet - og har foruden sin egentlige funktion og mange andre anvendelsesmuligheder bl.a. til opbevaring af skriveartikler på kontoret eller til bestik på køkkenbordet. H: 11cm. Diam.: 7,5cm. Fremstår med nogle medfødte glasurfejl ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 265g.

Pris: 48,00 DKK                                          BRUGT

Køb

 

Messing Lysestage - Gl. Indiske Ankelring 
En flot gammel ankelring hjembragt fra en rejer til Indien. Den er udført i messing og dekoreret med et traditionelt gennemhullet mønster og stammer fra Varanasi området i Indien, hvor en lokal smed havde transformeret den til en dekorativ lysestage med en aftagelig håndhamret messingskål. Den tunge ankelring består af 2 dele der kan åbnes og samles med 2 messingpløkker. H.: 8cm. Diam.: 13cm. Fremstår med klædelig patina samt aldersrelateret brugsslitage. Vægt (ankelring): 752g. Vægt inkl. "lysskål": 776g.

Pris: 375,00 DKK                    BRUGT          

Køb

 

Håndskåret "Tashi Targye" fra Bhutan i Himalaya
Beskyt dig selv og dit hjem med denne unika Tashi Targye - også kendt som "8 auspicious symbols of Buddhism" (8 beskyttende buddhistiske symboler)! Denne ældre Tashi Targye  er udført i lakeret håndskåret træ og har påskruet øsken til vægophæng. Den har på bagsiden pålimet en seddel med navne på de 8 buddhistiske symboler. Ophænget er hjembragt fra en rejse og er købt hos Bhutan Handicraft Centre i Thimphu. Diam.: 24cm. Ophænget fremstår med alm. brugsslitage og er ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 335g.

Pris: 89,00 DKK                         BRUGT       

Køb

 

Ældre Indisk Messing Vase 
En fin og yderst dekorativ lille messing vase af ældre dato og med masser af smuk ornamentik. Vasen er indisk og det etniske mønster med blomster er graveret i messingen og fremhævet af emaljefarve. Vil se rigtig sød ud med en enkelt blomst i eller stil den sammen med nogle af dine ynglings ting i et fint stilleben. Den har gennem årene fået den helt rigtige patina som vi elsker, men hvis du ønsker det, kan den pudses blankt op. H.: 15cm. Er ipræget India i bund. Emalje er slidt lidt af hist og her ellers fremstår den i brugt men pæn stand. Vægt: 188g.  

Pris: 85,00 DKK                   BRUGT 

Køb

 

Lille Indisk Messingskål
En sød og dekorativ ældre lille messingskål med masser af smuk ornamentik og klædelig patina! Fyld den med salt og brug den som holder til røgelsespinde - stil den sammen med nogle lys og nogle af dine ynglings ting og du har skabet et lille fredfyldt og meditativ hjørne med et præg af østen! H.: 3cm. Dia: 7,5cm. Messingskålen er massiv og er ipræget India i bund. Emalje er slidt lidt af hist og her og den har gennem årene fået lidt ætsninger inden i (kan dog med lidt knofedt pudses op) ellers fremstår skålen i brugt men pæn stand. Vægt: 82g.


Pris: 45,00 DKK                         BRUGT         
Køb

 

Kinesisk Serpentin Halskæde med Vedhæng - Blomst
Håndlavet ældre stenkæde af serpentin perler og flot håndskåret kinesisk blomster vedhæng. Et virkeligt flot stykke unika. Perlerne er trukket på farvet bomuldssnor med knuder imellem. Lås er i forgyldt sølv. Perler: 11mm. L. (excl. vedhæng): 66cm. L. (vedhæng): 6cm.
Kæden er stammer fra et restparti af kinesiske smykker som vi har opkøbt af en grossist der lukkede og er "gammel", da den bare har ligge på et lager de sidste 30 år.  

Pris:
199,00 DKK    

Køb
Stor Ældre Håndskåret Elefant i Træ
En elefant kom marcherende.......fin ældre håndskåret elefant i hårdt træ fra Sri Lanka - fra dengang det stadig hed Ceylon. Elefanten er yderst dekorativ og er symbol på styrke, klogskab, energi og god dømmekraft. Stil den evt. i børneværelset, og lad elefanten optræde som skytsengel for barnet. H: 14cm. L.: 16cm. Desværre har han tabt sine stødtænder på et eller andet tidspunkt - er ellers i pæn og hel stand. 

Pris: 75,00 DKK    
NU: 59,00 DKK          BRUGT
Køb

 

2 Porcelænsholdere til Spisepinde
En du også hoppet med på Sushi vognen - så er disse praktiske og dekorative porcelænsholdere/spisepindeleje måske noget for dig! Holderne er nogle hjemmebragte souvenirs fra Japan og bruges til at ligge spisepinde på, når de ikke er i brug. Den ene er med typisk orientalsk mønster i brune og gyldne nuancer den anden med dekoration i blå, grå og røde farver. L.: 6,5cm. Begge fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 60g.   

Pris: 28,00 DKK   (Pris er for parret)                  BRUGT   

Køb

 

Buddha Mantra Billede i Ramme #1
Et flot bloktrykt Buddha billede, der stammer fra en ældre mandala kalender - har nu fået nyt liv som et dekorativ stykke væg pynt indrammet i en ny antikguld plastramme uden glas. Billedet er et stykke kunsthåndværk lavet efter urgammel tradition, med en trætryksplade påsmurt tryksværte fremstillet af benkul og trykt på håndfremstillet papir fra barken af Himalaya planten Lokta, hvorefter det bliver farvelagt i rødt og guld. Mål: 26cm x 26cm. Fremstår i flot og hel stand.

Pris: 55,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Lille Støbt Bronze Elefant - Sort
Fin lille og massiv formstøbt bronze elefant i sort og hånddekoreret guld. Er yderst dekorativ men har også et formål ifølge Feng Shui - da elefanten her er symbol på styrke, klogskab, energi og god dømmekraft. Stil den evt. i børneværelset, og lad elefanten optræde som skytsengel for barnet. H: 10cm. B.: 11cm.

Pris:
125,00 DKK     NU: 95,00 DKK              
Køb

 

Et Par Siam Tempel Løver i Støbte Bronze - Sort 
2 massive formstøbte bronze figurer i sort og hånddekoreret guld. Tempel Løverne er yderst dekorative men har også et formål ifølge Feng Shui - hvor man mener at de er skildvagter som neutralisere alle skadelige elementer der nærmer sig hjemmet. Sæt dem derfor med front mod din hoveddør i entreen og lad dem passe på dig og din familie!  H: 10cm. B.: 7cm.

Pris:
225,00 DKK  (Pris er for parret)    NU: 179,00 DKK                           
Køb

 

Håndskåret Buddha i Sandeltræ fra Indien
Et lille flotte unika stykke er denne håndskåret Buddha figur fra Indien. Han er udskåret i Sandeltræ og har på trods af sin størrelse mange fine detaljer. H: 5cm.Pris:
89,00 DKK  (Pris er pr. stk.)    NU: 59,00 DKK             
Køb
Nepalesisk Buddha Mandala Billede i Ramme #2
Et flot bloktrykt Buddha billede, der stammer fra en ældre mandala kalender - har nu fået nyt liv som et dekorativ stykke væg pynt indrammet i en ny antikguld plastramme uden glas. Billedet er et stykke kunsthåndværk lavet efter urgammel tradition, med en trætryksplade påsmurt tryksværte fremstillet af benkul og trykt på håndfremstillet papir fra barken af Himalaya planten Lokta, hvorefter det bliver farvelagt i rødt og guld. Mål: 26cm x 26cm. Fremstår i flot og hel stand.

Pris: 55,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Ældre Kæde med Røde Kinesiske Lakperler
Klassisk kinesisk kæde med de kendetegnende håndskåret røde lakperler. Lakperlerne er enormt flotte forarbejdet med deres fine udskæringer. Kæden er trukket på rød bomuldssnor og der er knude mellem perlerne. Lås er i forgyldt sølv. Perler: 14mm. L: 62cm. Kæden er
stammer fra et restparti af kinesiske smykker som vi har opkøbt af en grossist der lukkede og er "gammel", da den bare har ligge på et lager de sidste 30 år.  

Pris: 199,00 DKK    

Køb
Lille Siam Tempel Løve i Støbte Bronze - Irgrøn 
En lille og massiv formstøbt bronze figur i irgrøn og hånddekoreret guld. Tempel Løverne er yderst dekorative men har også et formål ifølge Feng Shui - hvor man mener at de er skildvagter som neutralisere alle skadelige elementer der nærmer sig hjemmet. Sæt ham derfor med front mod din hoveddør i entreen og lad ham passe på dig og din familie!  H: 10cm. B.: 7cm.

Pris:
125,00 DKK     NU: 95,00 DKK                   
Køb

 

Fyrfads Stager "Feng Shui"
Klassiske firkantet orientalsk inspireret fyrfadsstager. Stagerne er udført i keramik, malet i granit look og i præget et kinesisk tegn. Stagerne vil være lige så søde som små potteskjulere eller fyldt med sand er de perfekte som holdere til røgelsespinde.  H.: 7cm. B.: 7cm.

Pris:
20,00 DKK  NU: 12,00 DKK    (Pris er pr. stk.)      Ta' 2 stk. for 20,00 DKK
Køb
Tulle & Tot: Hæklet Kokeshi Dukke -  Stor -  Blå
Fin håndhæklet kokeshi dukke med kulsort hår pyntet med en isblå blomst. Krop er i en støvet blå farve og dekoreret med mavebælte samt håndbroderet detaljer. I Japan bruges dukkerne ofte som barselsgave, da de repræsenterer livslang kærlighed og venskab - men man kan sagtens give dem til familie og venner ved særlige mærkedage mm. Er i 100% bomuld, fyldt med allergitestet fiberfyld og kan vaskes ved max 30C. H.: ca. 12cm. Diam. (krop): ca. 5,5cm.      
 
Pris: 79,00 DKK      klik her for at se udvalget af Håndhæklet Kokeshi Dukker 
Køb

 

Fyrfads Stager "Feng Shui" - med hvid skrift
Klassiske firkantet orientalsk inspireret fyrfadsstager. Stagerne er udført i keramik, malet i granit look og i præget et kinesisk tegn. Stagerne vil være lige så søde som små potteskjulere eller fyldt med sand er de perfekte som holdere til røgelsespinde.  H.: 7cm. B.: 7cm.

Pris:
20,00 DKK  NU: 12,00 DKK    (Pris er pr. stk.)      Ta' 2 stk. for 20,00 DKK
Køb
     
  ©2004-2016 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk