Nyheder hos CountryCollection 2 
Her er en oversigt over de nyeste produkter (brugte som nye) i alle kategorier, som vi har lagt ud til salg. 

Produkter ligger i den rækkefølge,  de er blevet lagt ud i (nyeste øverst). 

                                                                                        klik på foto for større billede
 
Blå Glas Karaffel fra Åfors Glasværk - design: Bertil Vallien
 En fin karaffel i en anderledes udformning er denne svenske model fra 60erne udført i kraftig blåt glas og designet af Bertil Vallien for Årfors Glasværk. Den er usigneret og vi tror at det er en 2. sortering, da der i glasset er gribemærker fra tangen samt nogle sandaftryk i bunden - men det syntes vi kun gør den mere unik! Karaflen er født med en korkprop, som desværre mangler - men den kan fint erstattes af en alm. prop fra en vinflaske. Tror at den tidligere ejer har brug den som vase, da der er kalkrester indvendig - ellers fremstår den i pæn og hel stand uden skår. H.: 20cm. Vægt: 477g. 

Pris: 75,00 DKK                  BRUGT

Køb
Stor Blå Solitaire Glas Vase
En superskøn ældre glasvase i en flot blå farve og med fin krum hals - perfekt til en enkelt blomst. Vasens formgivning er enkelt og tidløst, den passer derfor lige så fint ind i boligindretningen i dag som dengang den blev produceret. Vasen er udført i kraftigt glas og er "bund tung". H: 25cm. Vasen er usigneret og fremstår med nogle små brugsridser samt et par medfødte små luftbobler (påvirker ikke helheds indtrykket) ellers er den i  pæn og velholdt stand.
Vægt: 292g.

Pris: 65,00 DKK                  BRUGT

Køb

Belgisk Retro Opbevaringsglas/Apotekerglas - Turkis
Et dekorativt opbevaringsglas i bedste retro design og i en flot turkisblå farve! Glasset er i en god anvendelig størrelse og kan bruges til alt lige fra opbevaring af krydderier, tegnestifter og blomsterfrø til børnenes perler! Vil dog også se sødt ud som vase til en lille buket blomster. Glasset er fra 70erne og har stort rundt løst låg med aftagelig gummiring så det slutter dejlig tæt. Kan rumme 450ml og er præget i bunden " Container Made in Belgium". H. (inkl. låg): 17cm. Fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt: 408 g.
 

Pris: 30,00 DKK                  BRUGT
Køb

Brun  Plastbøtte "Sukker" 
En skøn retro klassiker er denne plastbøtte med buet låg fra ANM. Design. Bøtten er udført i hårdt plast i en tidstypisk chokoladebrun farve oog dekoreret med hvidt skrift samt motiv. Mangler du ikke lige opbevaring til sukker er den også perfekt tilf kiks eller til at gemme kager og slik fra familien! H. (inkl. låg): 15cm. Diam.: 11cm. Stemplet i bund "AMN. Design". Bøtten fremstår med almindelig brugsspor i form af diverse brugsridser og lidt af "S" i sukker er slidt af ellers er den i pæn stand. Vægt: 148g.

Pris: 20,00 DKK                  BRUGT   

Køb

Brun  Plastbøtte "The" 
En skøn retro klassiker er denne plastbøtte med buet låg fra ANM. Design. Bøtten er udført i hårdt plast i en tidstypisk chokoladebrun farve og dekoreret med hvidt skrift samt motiv. Hvis du ikke lige mangler en tedåse er den også perfekt til opbevaring af kiks eller til at gemme kager og slik fra familien! H. (inkl. låg): 15 cm. Diam.: 11cm. Stemplet i bund "AMN. Design". Bøtten fremstår med almindelig brugsspor i form af diverse brugsridser samt lidt slid på dekoration ellers er den i pæn stand.  Vægt: 146g.

Pris: 25,00 DKK                  BRUGT   

Køb

Brun  Plastbøtte "Salt" 
En skøn retro klassiker er denne plastbøtte som lige præcis passer til 1kg salt! Plastbøtten har buet låg og er fra ANM. Design. Bøtten er udført i hårdt plast i en tidstypisk chokoladebrun farve og dekoreret med hvidt skrift samt motiv. H. (inkl. låg): 15cm. Diam.: 11cm. Stemplet i bund "AMN. Design". Bøtten fremstår med almindelig brugsspor i form af diverse brugsridser samt lidt slid på dekoration ellers er den i pæn stand. Vægt: 149g.

Pris: 25,00 DKK                  BRUGT   

Køb

Gamle Udstiksforme - Stjerne  
Udstiksforme kan man aldrig få nok af og her er nogle stjerner til samlingen! De er også rigtig gode til at udstikke små rugbrødssnitter med til børnenes madpakker. Hvis du ikke ønsker, at bruge dem til deres oprindelige formål og holder af den franske bocante stil, vil de ved juletid se søde ud hængt med blondesnor på et juletræ eller stor gren. H.: 2 cm. Diam. (på det bredeste punkt): 6cm. Alle fremstår med klædelige brugspatina, men kan dog sagtens stadig bruges til bagning. Vægt (samlet): 86g.   

Pris: 8,00 DKK  (Har 9 stk. på lager - pris er pr stk.)          BRUGT  

Ta' alle 9 stk. for 65,00 DKK

Køb

Nøddeskrue (Nøddeknækker) i Lyst Træ
Endnu en juleklassiker fra 70erne er denne nøddeknækker/nøddeskrue udført i lyst træ. Læg nødden i hullet og drej skruen mod skallen, til den knækker - let og kræver ikke de store håndkræfter, derfor er den også god til børn! Nøddeknækkeren fremstår med brugsspor, ved skruehullet samt hvor nødderne er blevet knækket, ellers er den i pæn og fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 128g.

Pris: 45,00 DKK                  BRUGT  
Køb

2 Små Håndmalede Svenske Kuglestager til Kertelys 
Et par klassikere som bare er "must-haves" i julen, er disse nostalgiske små buttede julestager i rødlakeret træ og med 3 runde kugleben. Stagerne er perfekt til ,at stille sammen med andre stager i forskellige højder på julebordet eller i vindueskarmen og spred lidt lys over land i denne mørke tid. De svenske stager er til kertelys og er påmalet et fint blomstermotiv. H.: 5cm. Øverst vidner begge stager ved "lyshullet" om, at de har været i nærkamp med nogle flammer og er sort svedet (den ene har et lidt større hul heraf) ellers fremstår de i pæn stand med klædelig patina. Vægt (samlet): 41g.

Pris: 32,00 DKK  (Pris er for parret)          BRUGT  

Køb

Træ Nissedreng med Kost 
En sød lille nissedreng fra 70erne med en kost i hånden, rød strikhue og grønt garn halstørklæde - et kært indslag til familiens Nisselandskab! Nissedrengen er udskåret i træ, har håndmalet ansigt og kroppen er betrukket i rødt strik. H. (excl. strikhue): 8,5cm. Diam.: 4,5cm. Strikket
har lidt aldersrelateret "nus" og strikhue har en lille lim klat (har måske engang holdt op en ophængs snor) ellers fremstår han i pæn og velholdt stand. Vægt: 28g.

Pris: 30,00 DKK   

Køb

Træ Nissepige med Strikhue
En kær nissepige af lidt ældre dato lige til at kommer i familiens julelandskab! Nissepigen er en håndmalet træfigur med rød strikhue og kunne meget vel være svensk. H.: 9cm. Vi tror, at hun på et tidspunkt har mistet hovedet og det er blevet pålimet igen, da hun kigger lidt vel meget til den ene side! Nissepigen fremstår med brugspatina i form af lidt aldersrelateret "nus" samt lidt malingafskalning og nogle sorte pletter på ryggen. Vægt: 49g.

Pris: 25,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

2 Porcelænsstager til Kertelys - Engle 
Et par kære porcelænsstager er disse englepiger i røde kjoler og med himmelvente øjne, de emmer bare af romantik og julehygge! Englepigerne holder hver på en skål, der fungerer som stage til et kertelys. H.: 9cm. De matglaseret stager har klædeligt patina med aldersrelateret brugsspor i form af lidt "nus" og slidt maling hist og her samt lidt sod misfarvning ved kanter på skålen ellers fremstår begge i pæn og hel stand. Vægt (samlet): 218g.

Pris: 32,00 DKK  (Pris er for parret)          BRUGT  

Køb

Ældre Ovalt Svensk Sølvplet Fad - Prima N.S. #2
Et skønt lille ældre svensk ovalt fad udført i sølvplet og med klassiske og stilrene svungne former. Fadet er i bedste Shabby Chic stil med masser af patina og charme præcis som vi elsker det og vil være skøn som bakke på badeværelset  med din yndlingsserie af plejeprodukter eller brug den evt. til et dekorativt stilleben med lys, potteplante mm. L.: 24,5cm. B. (på de bredeste punkt): 14cm. Er stemplet med "Prima N.S." (N.S. = nysilver). og fremstår med diverse brugsridser, små ætsningspletter og messingen er slået igennem på bunden. Vægt: 120g.  
  

Pris: 38,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Ældre Ovalt Svensk Sølvplet Fad - Prima N.S. 
Et
elegant lille ovalt fad af ældre dato udført i sølvplet og med en klassisk og stilren bølget kant. Fadet er perfekt til opbevaring af parfumer, cremer og smykker på natbordet eller badeværelset og til jul kan det huse et kalenderlys og noget julepynt. L.: 25cm. B.: 15,5cm. Er stemplet med "Prima N.S." (N.S. = nysilver). Fadet er i bedste Shabby Chic stil med masser af patina og charme præcis som vi elsker det og fremstår med diverse brugsridser, små ætsningspletter og messingen er slået igennem på bunden. Vægt: 138g.    

Pris: 45,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Stor Glaskugle i Mat Krakeleret Glas
En stor og elegant julekugle af den lækre tunge slags, udført i tykt matglaseret glas med krakeleringseffekt og med masser af anvendelsesmuligheder. Hæng den på en bar gren sammen med nogle julelys, hæng den op med lidt bånd og gran i vinduet eller brug den liggende på et fad med lys og pynt mm.  Kuglen er af nyere dato men udført i antik-look med græskar facon og har brun-irret metal top med hænge øsken. Diam.: 10cm. Glaskuglen fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 229g.

Pris: 25,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Stor Hvid Keramik Jule Kirke 
En skøn og yderst dekorativ stor landsbykirke fra 70erne og udført i hvidglaseret keramik lige til at stille op og pynte i julehjemmet! Glæd evt. dig selv og resten af familien med et nisselandskab, hvor kirken får en fin plads. Sæt et fyrfadslys eller en diode (cykellygte) indeni og spred hyggeligt lys over nisseland!
H. (til top af tårn): 17,5cm. L.: 18cm. Kirken er glaseret indvendig som udvendig. Kirken har nogle aldersrelateret krakeleringer i glasuren og er lidt sort sodet fra stearinlys indvendig (dog ikke mere end en ordentligt gang vask kan fjerne) - ellers fremstår den i flot og velholdt stand. Vægt: 722g.

Pris: 85,00 DKK                   BRUGT 

Køb

Buttet Adventsstage i Hvidt Porcelæn 
En enkelt og buttet rund adventsstage fra 70erne udført i hvidglaseret (lidt cremet i farven) porcelæn og som du kan bruge år efter år. Stagen har plads til 4 alm. lys samt 4 aflange "huller" med mulighed for vandpåfyldning - så variationsmulighederne er mange alt efter stil og smag, fra det minimalistiske look til det overdrevne med gran, dyr og glimmer! H.: 5cm. Diam.: 17,5cm. Stagen har nogle medfødte glasurfejl og "hullerne" er ikke skåret pænt ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 420g.   

Pris: 36,00 DKK                    BRUGT  

Køb

 

Rød Bomuldsdug med Svampe, Gran & Julestjerner
En rigtig fin aflang dug af ældre dato, der emmer af julestemning med sine flotte tidstypiske motiver! Brug den til sofabordet eller som en bordløber til spisebordet lagt ovenpå en hvid dug. Dugen er i mørkerød bomuldsstof påtrykt en bort ned langs midten af fluesvampe, hvide anemoner, og røde julestjerner omkranset af grønne grangrene og grønne kristtornsblade med røde bær. Begge "langsider" af dugen har en skøn bort af grønne granguirlander med sne og røde fluesvampe. L.: 127cm. B.: 88cm. Dugen er påskrevet med guld i det ene hjørne 1977. Den mørkerøde farve har mistet lidt af sin "glød" efter en tur i vaskemaskinen ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 194g.

Pris: 69,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Nissedreng Siddende på Træstub
En kær ældre nissedreng der sidder på en træstub og passer på sin julegrød! Han vil være et sødt lille indslag i børnenes julelandskab eller siddende på bordet op ad et lys mm. Nissedrengen er udført i filtbeklædt ståltråd/piberenser og han har et træhoved toppet en rød strikhue samt sorte træsko på. Træstub samt grødskål er i træ. H.: 12cm. Nissedrengen har lidt aldersrelateret nus ellers fremstår han i flot og velholdt stand. Vægt: 24g.

Pris: 25,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Gammel Jule Kirke 
En skøn og yderst dekorativ gammel landsbykirke med rød malet tag - lige til at stille op og pynte i julehjemmet! Glæd evt. dig selv og familiens barnlige sjæle med et nisselandskab, hvor kirken får en fin plads og kan spred lys over nisseland!
Hul i bunden af kirken er desværre for lille til, at man kan sætte et fyrfadslys i, men har du en lille diode (cykellygte), fungerer den fint. H. (til top af tårn): 11,5cm. L.: 13cm. Kirken har et lille glasurafslag i bunden (ikke synlig når den står) ellers fremstår den i pæn og velholdt stand med klædelige patina. Vægt: 210g.

Pris: 65,00 DKK                   BRUGT 

Køb

Træ Nissepige med  Bageplade
En kær ældre nissepige lige til at kommer i børnenes julelandskab hvor hun kan stå og dele nybagte juleboller ud til beboerne i Nissebo! Nissepigen er en håndmalet træfigur med rød strikhue og røde piberenser arme med træknopper til hænder. H.: 10cm. Hun kunne meget vel være svensk. Nissepigen har lidt aldersrelateret "nus" ellers fremstår hun i pæn og velholdt stand. Vægt: 41g.

Pris: 35,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

2 Gamle Porcelænsstager til Kertelys - Nissedrenge 
Mormors gamle nissestager søger nyt hjem! Et par skønne porcelænsstager, der vækker barndomsminder til livs, er disse nissedrenge som hver holde på en skål grød, der fungerer som stage til et kertelys. H.: 8cm. Begge stager har aldersrelateret brugsspor i form af lidt maling afskalninger hist og her og den ene har en misfarvet brun plet på huen - antagelig en varmeskade ellers fremstår begge i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 97g.

Pris: 55,00 DKK  (Pris er for parret)          BRUGT  

Køb

Nisse Der Spiller Bas
En skøn musikalsk julenisse der spiller bas - vil være et fint lille indslag i børnenes julelandskab eller stående i et lille stilleben på kommoden sammen med stearinlys, nogle julekuger mm. Nissen er udført i matglaseret bisque (porcelæn) malet i et antiklook. Vi tror dog ikke, at han er ikke specielt gammel med han oser af gammeldags charme og kan derfor fint passe sammen med gammelt julepynt. H.: 11,5cm. Nissen fremstår med klædeligt brugspatina, det kun tilføjer ham yderligere "ælde" ellers fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 101g. 

Pris: 25,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Rød Juleløber med Engle fra Södahl 
En rigtig fin jule bordløber fra 80erne udført i bomuldslærred og fra danske Södahl. Bordløberen har en rød bund der er påtrykt hvidt julesne, guldstjerner og kære engle klæde i pinke kjoler med hvide vinger og guld hår. Bordløberne har zik-zak kanter og være rigtig flot hvis den monteres som midterstykke på en ensfarvet dug eller klippes op til nogle dækservietter. L.: 122cm. B.: 27cm. Bordløber er nyvasket og er en anelse forvasket i farven ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 105g.   

Pris: 55,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Retro Nissedreng med Bøjet Ben - Daells Varehus
En skøn jule klassiker købet i Daells Varehus i starten af 70erne er denne søde siddende nissedreng med et kækt smil og røde kinder - lige til at sætte ved frugtfadet eller i vindueskarmen og sprede lidt julehygge! Nissedrengen har de lange ben trukket godt op om ørene, og han er udstyret med  en fin grøn krave samt en klokke i huen. Nissedrengen samt huen er syet i filt og han har vinyl hoved. H.: 15cm.  Nissedrengen har lidt aldersrelateret nus ellers fremstår han i flot og velholdt stand. Vægt: 34g.

Pris: 65,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Adventsstage i Sort Smedejern - Hjerter 
Lad juleaften-nedtællingen begynde! Adventskranse hører sig julen til og her er en ældre en af slagsen udført i sort smedejern og formgivet i et enkel og stilrent design. Adventskransen
der er fra slutningen af 70erne har plads til 4  alm. stearinlys og står på fødder - du kan vælge at lade stagen stå helt bart eller du kan pynte den yderligere op. Diam.: 30cm. Adventskransen fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 314g.

Pris: 85,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Blå Jule Bordløber - Fugle & Engle 
En skøn bordløber i klassisk 50er/60er design - brug den som tiltænkt og skån det fine sofabord for stearin fra lysestagen eller ridser fra frugtfadet! Bordløberen vil dog også være rigtig flot hvis den monteres som midterstykke på en ensfarvet dug. Bordløberen er i tidstypisk mellemblåt bomuldsstof påtrykt fugle, engle og lys dekorationer i rødt og hvidt. L.: 114cm. B.: 17cm. Bordløber er nyvasket og fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 40g.

Pris: 42,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Adventsstage i Hvidt Porcelæn 
En enkelt rund adventsstage fra 70erne udført i hvidglaseret porcelæn og som du kan bruge år efter år. Stagen har plads til 4 alm. lys samt 4 aflange "huller", der giver den et utal af variationsmuligheder i forhold til pyntning! H.: 4cm. Diam.: 23,5cm. Den er stemplet på bagside med Loucarte, Made in Portugal. Indvendig i stagens "hulrum" bære den præg af, at den mere end en jul har været fyldt med vand, så den har fået krakeleringer i glasuren (sorte striber) ellers fremstår den i pæn og velholdt stand.  Vægt: 668g.   

Pris: 38,00 DKK                    BRUGT  

Køb

 

3 Julepostkort #5 (Ubrugte)
Julepostkort med skønne nostalgiske snedækket vinterlandskab med træer, kirker og stråtækkede huse  - kan det blive mere idyllisk? Alle kort er ubrugte postkort - så de er perfekte at bruge som julekort eller som til og fra kort på julegaven. De vil dog også se rigtige søde ud i et jule stilleben sammen glaskugler, et bloklys mm eller indrammet og hægt op som en lille collage på væggen. Mål: 10,5cm x 14,75cm. Alle kort er gulnet lidt med årene ellers fremstår de i flot stand. Vægt: 12g.

Pris: 9,00 DKK  (Pris er for alle 3 stk.)          BRUGT                 

Køb

 

2 Blå Glasstager fra Kastrup-Holmegaard 
Et par enkle og klassiske kvadratiske stager til almindelige stearinlys fra Kastrup-Holmegaard - perfekt til at stille sammen med andre Holmegaard stager og vaser for at skabe et fint stilleben på reolen eller sofabordet. Stagerne er  fra slutningen af 50erne og udført i kraftig formpresset lyseblåt glas. H.: 3,5cm. Diam. (øverst): 6,5cm. Begge stager fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 311g. 
  

Pris: 55,00 DKK  (Pris er for parret)          BRUGT  

Køb
Smørnæb i Rustfrit Stål med Kobberbund 
Et klassisk stykke 60er design er dette elegante smørnæb/smørsmelter udført i blankpoleret rustfri stål med smalt palisander greb samt kobberbund. Smørnæbet, der kan rumme 225ml, har hvælvede sider, der gør det lige så nemt for en venstre- som for en højrehåndet at hælde med. L. (inkl. greb): 25cm. H.: 4,5cm - 5,5cm. Der er desværre ingen stempler men antages af være designet af Tias Eckhoff for norske Polaris. Smørnæbet fremstår med brugsridser indvendig og kobberbunden er patineret (kan pudses blank og fin hvis du ønsker det) ellers fremstår det i pænt og velholdt stand. Vægt: 152g.            

Pris: 59,00 DKK                   BRUGT     

Køb

 

Porcelæns Karaffel fra Royal Copenhagen - Heering
En fin og elegant gammel reklamegave fra likørfirmaet Heering er denne violinformet hvide porcelæns karaffel med mørkeblå kontraster på siden – perfekt til at huse din ynglings hedvin, sherry mm. Karaflen der er fremstillet hos Royal Copenhagen, er et bestillingsarbejde fra Heering, som brugte karaflerne som gaver til store kunder og forretningsforbindelser. Flasken er på den ene side præget med Herrings monogram og på den anden med Royal Copenhagens logo. Den har en løs korkprop med praktisk hældetud i sølvfarvet metal (antagelig forsølvet). H. (excl. prop): 18,5cm. Flasken er stemplet i bund med et delvis synligt Royal Copenhagen logo og fremstår i flot og velholdt stand. Vægt (inkl. prop): 458g.    

Pris: 200,00 DKK   

Køb

2 Suppleringsdele til Pillivuyt Bistro Stel 
Samler du på Bistro stellet, så er her et par suppleringsdele til billige penge - delene vil også være super fine til, at blande sammen med andet hvidt service! Bistro (eller hvid med sølvkant som stellet også kaldes) var et af Pillivuyts allerførste stel og sælges stadig den dag i dag. De klassiske former og rene linier tilsat en enkel sølvkant gør, at stellet er lige så moderne nu som da det blev designet. Morgenmadsskål (40cl): Model 052 - H.:4,5cm. Diam. (øverst): 17cm. Stor Tallerken: Model 33 - Diam.: 27cm. Begge dele er stemplet i bunden med Pillivuyt logo og fremstår i pæn, hel og velholdt stand med alm. brugsslitage. Vægt (samlet): 1121g. 

Pris: 95,00 DKK  (Pris er for begge dele)                 BRUGT 

Køb

Gammel Varmedunk i Zink #1 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink og med skrue-prop i messing - et "must-have" hvis du sværger til  Shabby Chic eller Brocante stilen! Engang var varmedunkene allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde i et stilleben. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 20cm. Skruelåg fremstår let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) og varmedunken har en mindre bule ellers er den i pæn og velholdt stand med klædelige patina. Vægt: 991g.

Pris: 125,00 DKK   

Køb

Gammel Varmedunk i Zink #2 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink - engang var den allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
Varmedunken har fatning samt skrue-prop i messing, der er præget med DRGM samt 1082479. L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 19cm. Skruelåg er let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) Varmedunken skjuler ikke sin ælder fremstår masser af patina og sjæl - præcis som vi elsker det bl.a. i form af div. buler og mindre rustpletter/misfarvninger i bunden! Vægt: 823g.

Pris: 95,00 DKK   

Køb
Porcelænsfigurer - 2 Små Hunde 
Farmors gamle porcelænshunde søger nyt hjem! Den lille terrier er i lyse grå blå nuancer  og har følgende mål: H.: 3,75cm. L. (fra snude til hale): 4,5cm. Den store skottie er i mørke grå blå nuancer og har følgende mål: H.: 5cm. L. (fra halespids til forpoter): 6,5cm. Den store skottie har på et tidspunkt mistet sin hale så den er limet på igen (kan sikkert gøres bedre hvs man ønsker det) ellers fremstår begge i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 46g.

Pris: 28,00 DKK  (Pris er for parret)                 BRUGT 

Køb

 

Retro Keramik Vase - Sort med Blå Borter fra Frank Keramik
En elegant retro vase fra Frank Keramik og som passer lige så fint ind i boligindretningen i dag, som dengang den blev lavet. Vasen er udført i sort mat glaseret keramik, der har nogle fine relief borter inspireret af et klassisk græsk mønster i en flot blå kontrastfarve. H.: 17cm. Den er desværre, som så meget Frank Keramik, usigneret. Vasen har en hårfin revne ved hals ellers fremstår den i flot og velholdt stand. Vægt: 460g.

Pris: 79,00 DKK   

Køb

3 Petroleumsblå  Æggebægre
Nogle enkle og klassiske æggebægre udført i formstøbt petroleumsblåt plast  - perfekt til at "mikse og matche" sammen med æggebægre i andre farver og former! Er du ikke de store ægge spiser vil de også være søde som saltkar mm på bordet. Æggebægerne kan stables så de også er pladsbesparende, når de ikke er i brug - funktionelt design når det er bedst! H.: 5cm. Diam.: 4,5cm. Bægerne er usigneret men farven er den samme som den lille Rosti skåle - så måske de er fra Rosti? Et af æggebægerne har et lille ubetydelig kantafslag på fod og alle bærer præg af brug i form af diverse ridser og skrammer men er stadig i brugbar stand. Vægt (samlet): 40g.

Pris: 20,00 DKK  (Pris er for alle 3 stk.)                 BRUGT 

Køb

Lille Petroleumsblå Melamin Skål fra Rosti - Model: 2039-00 
En klassisk og praktisk lille petroluemsblå melamin skål fra Rosti - perfekt til alt fra morgenmad til snacks eller børnenes fingerfrugt. Skålen er designet af Søren Andersen, har model nr. 2039-00 og er en del af Style Copenhagen serien som han skabte for danske Rosti. H.: 4cm. Diam. (øverst): 15cm. Brugsridser indvendig som udvendig afslører, at den har været flittigt brugt af sin tidligere ejer ellers fremstår skålen i pæn og brugbar stand. Vægt: 106g.

Pris: 25,00 DKK   

Køb

Flødekande & Sukkerskål fra Raadvad
E
t enkelt og dekorativ indslag til morgen- eller kaffebordet er dette sæt bestående af flødekande og sukkerskål i hvidt porcelæn dekoreret med et fint støvgrønt blomster motiv i bedste art deco stil! Flødekande har hældetud, kan rumme 125ml og er 8cm høj. Sukkerskål er 5,5cm høj og har en diam. (øverst) på 10cm. Begge dele er stemplet i bund med Raadvad logo og fremstår i flot og velholdt stand, med et minimum af brugsspor. Vægt (samlet): 284g.

Pris: 42,00 DKK  (Pris er for sættet)                 BRUGT 

Køb

Hvid 8-kantet Porcelænskrukke m/Låg og Ske - Marmelade
Et skønt levn fra 80erne er denne klassiker af en hvid 8-kantet porcelænskrukke - som dengang var at finde i de fleste køkkener. Nu er den perfekt til at "mixe og matche" med andre krukker og dåser for at skabe din helt egen stil i køkkenet. Porcelænskrukken er påtrykt "marmelade" med sort og har løst porcelæns låg. H. (excl. ske): 8,5cm. Alle dele fremstår i flot og fejlfrit stand. Vægt (samlet): 255g.

Pris: 32,00 DKK   (Pris er for alle 3 dele)            BRUGT 
Køb

2 Grønne Belgisk Retro Opbevaringsglas/Apotekerglas
Et par dekorative opbevaringsglas i bedste retro design og i en flot grøn farve! Glasset er i en god anvendelig størrelse og kan bruges til alt lige fra opbevaring af knapper eller børnenes perler til krydderier eller til badesalt! Glassene er fra 60erne og har store runde løse låg med aftagelig bund i klart plast så de slutter dejlig tæt. Hvert glas kan rumme 450ml og er præget i bunden " Container Made in Belgium". H. (inkl. låg): 18cm. Begge glas fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt (samlet): 845g.

Pris: 60,00 DKK  (Pris er for begge glas)                 BRUGT 

Køb

Stort Blåt Bolcheglas
Et dekorativt og praktisk stort opbevaringsglas med løst låg i den velkendte blå 70er farve - perfekt til gryn, mel, sukker mm i køkkenet. Glasset er dog også velegnet til børnenes små nips, perler, figurer mm. Selvom bolcheglasset er 70erne, er det udført i den gamle nostalgiske stil, så det passer lige så fint ind i retro hjemmet som i country køkkenet. H. (inkl. låg): 20cm. Glasset fremstår med brugsridser på ståfladen eller er det i flot og velholdt stand. Vægt: 396g.

Pris: 32,00 DKK                   BRUGT  
Køb

Turkisblå Tekande i Keramik 
En skøn tekande udført i keramik og formgivet i tidstypisk 70er stil og glaseret i en flot turkisblå farve - perfekt til at serverer teen med i sommerhuset eller i kolonihaven. H. (inkl. låg): 18cm  L. (fra hank til tud): 24cm.Tekanden, der kan rumme 1L, er glaseret indvendig som udvendig og er præget i bunden med 5570 samt 1. Tekande samt låg fremstår med diverse små glasurafslag udvendig. Indvendig fremstår begge dele i pæn og brugbar stand. Vægt: 737g.

Pris: 75,00 DKK   

Køb

2 Små Blå Glasstager fra Kastrup-Holmegaard - i org. æske 
Et par enkle og klassiske små kvadratiske stager til kertelys fra Kastrup-Holmegaard - perfekt til at stille sammen med andre stager og skabe et fint stilleben på reolen eller sofabordet. Stagerne er  fra slutningen af 50erne og udført i kraftig formpresset lyseblåt glas. Stagerne ligger  i deres org. æske og den ene stage er stadig påklistret procentmærkat. H.: 3,5cm. Diam. (øverst): 6,5cm. Æsken fremstår med forventelig brugsspor - men selve stagerne er i flot og velholdt stand. Vægt: 219g. 
  

Pris: 59,00 DKK  (Pris er for parret inkl. æske)          BRUGT  

Køb

Lille Blå Glasvase fra Hermanova Hut - design: Frantisek Vizner
En flot l
ille ellipseformet 60er vase udført i kraftig formpresset blåt glas - perfekt til en enkelt blomst eller stil den sammen med andre blå glas ting og skab et fint stilleben i vindueskarmen eller på reolen! Vasen blev designet i 1961 af Frantisek Vizner for det tjekkiske Hermanova Hut Glasværk (en af flere glasværker, der slog sig sammen og dannede Sklo Union). H.: 8cm. Diam.: 9,5cm. Vasen fremstår med lettere brugsslidtage i form af en lille ridse på front samt et enkelt kantafslag i bunden ved ståfod ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 314g.  

Pris: 55,00 DKK   

Køb

7 Suppleringsdele til Bing & Grøndahl's Løvfald - Stel nr. 643
Samler du på Bing & Grøndahl's Løvfald stel, så er her et par suppleringsdele til billige penge - delene vil også være super fine til, at blande sammen med andet hvidt og blåt service! Løvfald er et blåtgrå porcelænsstel dekoreret med løvblade i sorte og brune farver. Kaffekop (uden underkop): Model 475 - H.: 6,5cm. Kagetallerken: Model 27 - Diam.: 18cm. Alle dele er stemplet i bunden med B&G logo og fremstår i pæn, hel og velholdt stand. Vægt (samlet): 1121g. 

Pris: 100,00 DKK  (Pris er for alle 7 stk.)                 BRUGT 

Køb

Lysestage fra Ravnild Keramik
En model man ikke se så tit er denne asymmetriske 3-kantet lysestage med buede kanter og dekoreret med fine hvide og lysegrå blomster med grønne blade. Lysestagen der er til alm. Stearinlys, er en del af Ravnild Keramiks klassiske serie af brugskunst fra 50erne udført i sort mat glaseret keramik og dekoreret med håndmalet blomstermotiver. L.: 14cm. H.: 3,5cm. Lysestagen har et mini glasurafslag på det ene hjørne samt et lille hak på ståfladen (se foto) som dog ikke skæmmer helhedsindtrykket ellers fremstår stagen i pæn og velholdt stand. Vægt: 102g.

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Lille Vase fra Ravnild Keramik 
Et fint lille eksempel på ældre dansk kunsthåndværk er denne kantet og asymmetrisk keramik vase dekoreret med fine hvide blomster og grønne blade. Vasen er en del af Ravnild Keramiks klassiske serie af brugskunst fra 50erne udført i sort mat glaseret keramik og dekoreret med håndmalet blomstermotiver. H.: 11,5cm. Vasen er præget i bunden med produkt nr. 551.Den har et lille afslag på ståfladen (er ikke synlig når den stå op) ellers fremstår den flot og velholdt stand. Vægt: 169g.

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Lang Stenkæde med Halvædelsten 
En klassisk ældre lang stenkæde som passer til det meste af garderoben - brug den som en lang enkel kæde eller vikle den et par gange om halsen og brug den som en kort choker. Stenkæden består af runde perler i lys rosenkvarts, mørklilla ametyst og  mørkegrøn nefrit (afrikansk jade) brudt af aflange grøn nefrit perler i forløb. Kæden er uden lås og er trukket på kraftig mørkegrøn bomuldssnor med knude imellem perlerne. Omkreds: 135cm L. (hængende om hals): 66cm. Da der er tale om et naturprodukt har enkelte af perlerne små medfødte "skavanker" i form af lidt misfarvninger eller inklusioner ellers fremstår kæden i pæn og velholdt stand. Vægt.: 160g. 

Pris: 125,00 DKK   

Køb

Baca Fajance Krus fra Royal Copenhagen - Ellen Malmer 
En typisk prydsting fra 60er er dette krus/vase designet af Ellen Malmer for Royal Copenhagens kunstfajance serie Baca. Med sit flotte og enkle abstrakte blomstermotiv i brunsorte og gulgrønne nuancer, er kruset lige så aktuel i boligindretningen i dag, som dengang det blev lavet.
H.: 13,5cm. Er stemplet med Royal Cph. logo, Fajance, Ellen Malmers signatur i Baca ringen, samt 670/3697. Kruset har brugsspor på ståfladen ellers fremstår det i flot og velholdt stand. Vægt: 448g.

Pris: 149,00 DKK                   BRUGT   
Køb

Væg Ophæng/Smørebræt fra Turi-Design (Figgjo Flint) - Folklore #1
Et skønt norsk porcelænsbræt dekoreret i bedste 70er stil og med  slogan'et "God prat sparer mat"
- perfekt til at hænge op på væggen i køkkenet, kolonihaven mm. Hvis du nænner det vil det også være sødt som smørebræt eller bordskåner på bordet. Porcelænsbrættet er er en del af Folklore serien som Turid Gramstad designede for Figgjo Flint. Brættet har hul til ophæng og er signeret på bagsiden med Turi-design: Floklore, Made in Norway samt Figgjo Flint logo. Mål: 15,5cm x 10,5cm. Porcelænsbrættet fremstår med alm. brugsspor i form af nogle brugsridser samt nogle medfødte glasurfejl på bagsiden ellers er det i pænt og velholdt stand. Vægt: 163g.   

Pris: 42,00 DKK   

Køb

Væg Ophæng/Smørebræt fra Turi-Design (Figgjo Flint) - Folklore #2
Et skønt norsk porcelænsbræt dekoreret i bedste 70er stil og med  slogan'et "D'er mat i god drikke"
- perfekt til at hænge op på væggen i køkkenet, kolonihaven mm. Hvis du nænner det vil det også være sødt som smørebræt eller bordskåner på bordet. Porcelænsbrættet er er en del af Folklore serien som Turid Gramstad designede for Figgjo Flint. Brættet har hul til ophæng og er signeret på bagsiden med Turi-design: Floklore, Made in Norway samt Figgjo Flint logo. Mål: 15,5cm x 10,5cm. Porcelænsbrættet fremstår med lidt slidt maling hist og her samt med nogle medfødte glasurfejl på bagsiden ellers er det i pænt og velholdt stand. Vægt: 162g.   

Pris: 42,00 DKK   

Køb

Kaffefilterholder i Rødmalet Træ 
En
ældre kaffefilterholder, der på en gang både er dekorativ og praktisk - perfekt til at hænge på vægen, så du har filterposerne lige ved hånden ! Brug den evt. til opbevaring af breve, blyanter, servietter mm. Kaffefilterholderen er udført i rødt lakeret træ af den gode gedigen kvalitet og er fint dekoreret på front med en håndmalet blomsterranke med hvide blomster og grønne blade. Passer størrelsesmæssigt til alm. kaffefilter (# 4). Holderen har en lille maling afskalning samt en sort plet (se foto) ellers fremstår den i flot og velholdt stand. Vægt: 267g. 

Pris: 42,00 DKK   

Køb
Et Par Dobbelte 80er Lysestager i Rustfri Stål 
Enkelthed, praktisk og rene linier uden dikkedarer er kendetegnende for dette par af dobbelte  lysestager udført i rustfri stål. Selvom at stagerne er fra 80erne, så gør deres tidløse i design dem lige så aktuel i boligindretningen i dag som dengang de blev købt. H. 24cm. Stagerne er til alm. stearinlys og begge fremstår med mindre brugsspor i form af nogle brugsridser ellers er de i flot og velholdt stand. Vægt (samlet): 645g.

Pris: 55,00 DKK   (pris er for parret)                                        BRUGT      

Køb

 

Pin - Jurassic Park
En collectors pin/nål udført i messing og sort emalje og produceret af filmselskabet i forbindelse med udgivelse af spillefilmen Jurassic Park. Pin har motiv af T-rex samt teksten "Jurassic Park". Den har butterfly clutch lukning og er præget på bagsiden med: TM&@1992. U.C.S. INC. and Amblin Ent. Inc. L.: 3cm. H.: 2cm. Pin fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 7g.

Pris: 25,00 DKK   

Køb

Stort Keramik Fad fra Scheurich, W. Germany
Et
flot og dekorativ fad, et tidstypisk eksempel på dekorativ vesttysk 70er keramik - og nu perfekt som frugtfad på spise- eller køkkenbordet! Det store fad er glaseret i en flot  grønbrun nistret glasur, der er blevet dekoreret med en lysegrøn og hvid "boblende" løbeglasur der giver et fint samspil. Diam.: 26cm. H.: 6,5cm. Det er præget i bunden med W-Germany samt produkt nr. 340-26. Fadet har afslidt glasur 2 steder ellers fremstår det i flot og velholdt stand. Vægt: 936g.

Pris: 75,00 DKK   

Køb

Keramik Kande fra Lillerød - 1,1L
Ren nostalgi er denne fine danske keramik kande fra Lillerød Keramik - perfekt til saftevand på terrassen eller til varm kakao, når der fejres fødselsdag i familien! Kanden er fra starten af 70erne og  med sine fine striber i dybe rødbrune og kongeblå farver vil den pynte i ethvert landkøkken. Kanden, der kan rumme 1,1L, er glaseret indvending som udvendig i en varm gylden lysebrun farve og har uglaseret bund. H.: 15,75cm. Kanden er stemplet i bund med Lillerød og fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 613g.  

Pris: 95,00 DKK   

Køb

Stjertskål/Sildeskål med Låg - Blå Blomster
En fin hvidglaseret keramik skål med håndtag og låg - en retro klassiker, der var, at finde i ethvert køkken i 50erne og 60erne! Skål samt låg er dekoreret med skønne tidstypiske håndmalet blå blomster. Hvis du ikke lige er den store silde spiser vil den også være dekorativ på frokostbordet med en hjemmelavet leverpostej eller tunmousse! H. (excl. låg): 6cm. L. (inkl. håndtag): 23cm. Skålen er signeret i bund og fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 840g. 

Pris: 125,00 DKK   

Køb

Rød Fat Lava Keramik Vase
En typisk 60er ting er denne gedigne og tunge dansk designet keramik vase i kandefacon og med hank. Den er udført i rustikt og råt uglaseret brunler, der er blevet dekoreret på øverste halvdel med en fed rød og brun løbeglasur med et utrolig flot spil. H.: 18cm. Kanden er desværre usigneret, men menes at være fra Ernst Keramik, Faxe. På nær et par enkelte små medfødte glasur fejl fremstår vasen i flot og velholdt stand. Vægt.: 638g.

Pris: 95,00 DKK   

Køb

Lille Håndlavet "Noomi 69" Skål fra Søholm Stentøj - Model: 3215/2
Et fint stykke bornholmsk kunsthåndværk fra slutningen af 60erne er denne skål med hank og dekoreret med et geometrisk mønster indvendig i blå, grønne og brune nuancer. Skålen er en del af en stentøjsserie som Søholm producerede og er formgivet af Poul Brandsborg og hånddekoreret af Noomi Backhausen. L. (fra hank til kant): 14,5cm. Diam. (op skål): 11cm. H.: 3,25cm. Skålen er stemplet i bunden med: Søholm Stentøj Bornholm Denmark, handmade samt produktnr. 3215/2. Skålen fremstår i flot og velholdt stand. Vægt.: 238g.  

Pris: 95,00 DKK   

Køb

Vase med Hank fra Ü Keramik (W. Germany)
En superskøn vase, der er et klassisk eksempel på dekorativ vesttysk 70er keramik - perfekt til at fuldende retro-looket i stuen!
  Vasen er udført i kandefacon med hank og er fra Ü Keramik fabrik. Vasen er matglaseret udvendig i  gråbrun og gyldne nuancer brudt af en bred bort af fed orange glasur præget med reliefmønster i blank sort glasur. Indvendig er vasen glaseret i en blank olivengrøn farve. H.: 15,5cm.Vasen er præget i  bunden med 1673/15 og har stadig org. mærkat fra fabrikken på front. Den fremstår i flot og velholdt stand. Vægt: 466g.

Pris: 95,00 DKK   

Køb

Halscollier - Orange Plastik Sten
Elsker du blikfang og store chunky smykker, ja så er denne halscollier lige dig! Den korte halscollier
ser tunge ud, men vejer ikke ret meget. Den store orange "sten" med marmor effekt er udført i orange formstøbt plastik og ledkæden er udført i guldfarvet metal. Kæde lukkes med karabinhage og har "justerbar" længde fra 40cm - 46cm. Bredeste stykke på den orange "halvmåne" er: 4,5cm. Halscollieren fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 89g.  

Pris: 28,00 DKK   

Køb

80er Øretikker - Hamret Guld Metal
Et par klassiske ørestikker udført i guldfarvet metal. Ørestikkerne har hamret effekt på front. Stikker samt dupper er i guldfarvet metal, den en dup har dog mistet det meste af guld farven. Ørestikkerne er købt i New York i midten af 80erne. Mål: 3cm x 30cm. Ørestikkerne fremstår i pæn og velholdt stand med almindelig brugsslitage. Vægt (samlet): 4g.
  

Pris: 15,00 DKK                    BRUGT

Køb

Store Creoler - Rhinsten
Elsker du guld og bling bling og kan du ikke få det stort nok - så er disse øreringe et "must have" i garderoben! De store creoler er udført i guldfarvet metal, der er spækket med store funklende similisten  - så er her chancen for at ligne en million uden at det koster dig en formue. Øreringene lukkes med stik og clipslukning. Diam.: 5cm. Øreringene er ikke specielt gamle og fremstår i flot og velholdt stand. Vægt (samlet): 29g. 

Pris: 38,00 DKK                    BRUGT

Køb

Guldfarvet Halskæde - Knude
En klassisk og elegant kort kæde, der kan bruges til såvel hverdag som fest! Halskæden er udført i guldfarvet metal og består af 2 kæder med en stor knude i midten.
Kæden lukkes med karabinhage og har "justerbar" længde fra 43cm - 50cm. Kæden fremstår i flot og velholdt stand med få brugsspor. Vægt: 20g.

Pris: 38,00 DKK   

Køb
2 Armringe - Sort & Hvid Emalje
Et par faste armringe udført i guldfarvet metal og dekoreret med farvet emalje i cloisonne stil. Den ene armring har en ranke af  røde blomster og grønne blade på sort baggrund. Den anden armring har røde og grønne blomster med blå blade og gule detaljer på hvid baggrund. Diam. (indvendig): 6,5cm. H.: 1cm. Begge armringe fremstår med brugssor på "guldet" ved kanterne i form af lettere slidt "guld" samt nogle mindre ridser ellers er de i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 50g.

Pris: 42,00 DKK  (Pris er for parret)                  BRUGT

Køb

 

Ørehængere med Hvide Plastik Sten
Et par ørehængere udført i guldfarvet metal og pyntet med hvide facetslebne plastiksten - ser tunge ud men vejer ikke ret meget. Ørehængerne har stikker samt dupper i guldfarvet metal (dupperne er ikke ens).
L.: 4,5cm. B. (på det bredest punkt nederst): 2cm. Ørehængerne fremstå med nogle brugsridser på bagsiden ellers er de i flot og velholdt stand. Vægt (samlet): 8g.

Pris: 24,00 DKK   

Køb
Lille Firkantet Cremefarvet Urtepotteskjuler
En sød lille cremefarvet urtepotteskjuler med fint rillet mønster - perfekt til at skjule en mindre potteplante eller brug den som en vase til en lille buket blomster. Til jul kan du brug den til en juledekoration med kalenderlys. H.: 7,5cm. Diam. (foroven): 7,5cm. Potteskjuleren har aldersrelateret krakeleringer i glasuren udvendig. Indvendig er den hvidmalet og har lidt cremefarvet løbeglasur øverst ellers fremstår den i flot og velholdt stand. Vægt: 184g.

Pris: 20,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

2 Hvide 8-kantet Mini Potteskjulere 
Et par flotte og elegante små potteskjuler som står på fine små fødder og er udført i en klassisk 8-kantet facon. Skjulerne vil se yndige ud med en lille blomst i eller til krydderurter i køkkenets vindueskarm. Ved juletid kan du også vælge at fylde dem med groft salt og brug dem som lysestager til kalenderlyset eller et bloklys. H: 6,5cm. Diam. (foroven): 7,5cm. B
egge potteskjulere har enkelte medfødte glasurfejl ellers fremstår de i flot og velholdt stand. Vægt (samlet): 263g.

Pris: 18,00 DKK  (Pris er for parret)                  BRUGT

Køb

 

5 Hvide 8-kantet Mini Potteskjulere 
Nogle flotte og elegante små potteskjuler som står på fine små fødder og er udført i en klassisk 8-kantet facon. Stil dem sammen i en gruppe i vindueskarmen fyldt med sukkulenter, små blomster eller kaktuser. Skjulerne vil også se søde ud hvis du anvender dem i et stilleben og bruger nogle til blomster og nogle som stager til bloklys. H: 6,5cm. Diam. (foroven): 7,5cm. Alle potteskjulere har enkelte medfødte glasurfejl ellers fremstår de i flot og velholdt stand. Vægt (pr. stk.): 130g.

Pris pr. stk:  10,00 DKK    Pris for alle 5 stk.: 45,00 DKK             BRUGT 

Køb

 

Hvid Cylinderformet Mini Potteskjuler 
En fin og enkel klassisk lille cylinderformet potteskjuler - perfekt til at huse en lille orkide, blomst eller krydderurt! Potteskjuleren er hvidglaseret indvendig som udvendig. H.: 6,5cm. Diam. (foroven): 6,5cm.  Skjuleren fremstår med et par medfødte små sorte prikker under glasuren udvendig ellers er den i flot og velholdt stand med få brugsspor. Vægt: 97g.

Pris: 8,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Rundt Sølvplet Fad med Drueklase fra Dana/DFA - model 4230
Et ældre rundt sølvplet fad i bedste sommerhus stil med sit fine skønvirke  motiv af en ophøjet drueklase med blade i bunden og masser af patina! Brug det som et dekorativt frugtfad, til festlig servering af boller/morgenbrød eller lade det blot stå og pynte sammen med andre af dine ynglings ting. Det er stemplet på bagsiden med "fakkelmærke FDG, DANA, DFA, M samt 4230". Diam.: 25,5c. H.: 3cm. Fadet har det helt rigtige shabby chic look med sine brugsridser og messing gennemslag, især ved motiv samt kanter, præcis som vi kan lidt det!  Vægt: 265g.

Pris: 89,00 DKK                    BRUGT 

Køb

 

Lille Sølvplet Skål fra Atla (Cohr) 
En enkel og elegant ældre skål udført i sølvplet og med den klassiske svungen sider med buede kanter
- perfekt til nogle fine after-dinner chokolader, fredagsslik mm eller brug den til opbevaring af smykker, nøgler mm i entreen eller på natbordet. Diam. (kant til kant øverst): 15,5cm. H.: 3cm. Er stemplet i bund: 1 tårn, ALP, Danmark samt ATLA (ATLA = Cohrs varemærke for deres sølvplet produkter). Skålen fremstår med almindelig brugsslidtage i form af diverse ridse ellers er den i pæn stand uden afskalninger eller messinggennemslag. Vægt: 117g.

Pris: 65,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Ældre Sukker/Kandisskål med Øre i Sølvplet
En fin ældre sukker/kandisskål udført i sølvplet og med masser af patina og sjæl. Vil se lige så sød ud på kaffebordet med kandis i som hvis du stille den sammen med noget af dit andet arvegods på yndlingsbordet og bruger den som en lille vase. H.: 7cm. B. (med øre): 16cm. Den har et utydelige stempel på det ene øre. Skålen fremstår med brugsspor i form af  brugsridser  samt små sorte "ætsninger" indvendig i bunden og messing skinner igennem hist og her ved ørene ellers er den i pæn stand. Vægt: 161g.

Pris: 69,00 DKK                   BRUGT                       

Køb

 

Stor Flaskebakke i Sølvplet 
En elegant ældre
rund flaskebakke udført i sølvplet og med den klassiske bølget kant. Hvis du ikke ønsker at bruge den som tiltænkt, er den også perfekt til opbevaring af smykker på natbordet eller badeværelset og til jul med et kalenderlys og lidt julepynt. Diam.: 14,5cm. Er stemplet med "HF" samt et logo. Bakken har den helt rigtige shabby chic patina i form af diverse brugsridser og messingen er slået igennem hits og her bl.a. ved nogle af kanterne. Vægt: 90g.

Pris: 32,00 DKK                   BRUGT                   
Køb

 

3 Danske Glasbakker i Sølvplet #2
Nogle fine små rund glasbakke af ældre dato udført i sølvplet og i klassisk design med bølget kant. Glasbakkerne er perfekte til at skabe den rette Shabby Chic stil i stuen hvis du lader dem pynte med et bloklys på eller med et lille glas med blomsterhoved eller et flydelys i. Bakkerne er stemplet på bagsiden "Krone med CC, fakkelmærke FDG, P samt made in Denmark". Diam. (kant til kant): 7,5cm. Alle fremstår med almindelig brugsslidtage i form af diverse brugsridser - ellers er de i flot og velholdt stand. Vægt (samlet): 71g.

Pris: 75,00 DKK  (Pris er for alle 3 stk.)    BRUGT     

Køb

6 Svenske Linseforme fra Sveico
En uåbnet pakke med 6 bageforme
i den klassiske linsefacon med rillet kanter og udført i en god kvalitet, der holder på faconen! Hvis du ikke lige ønsker at bruge dem til bagning er linseformene også dekorative som små stager med et fyrfadslys i eller som et fint supplement i legekøkkenet, når de små vil "bage kager". Diam. (øverst): 6,5cm. H.: 2cm. Formene er købt i Daells Varehus i slutningen af 80erne og er udført i aluminium. De er fra svenske Sveico og er præget i bunden med Sweden. Standen må siges at være som ny! Vægt (samlet): 50g.  

Pris: 55,00 DKK  
(Pris er for pakken med 6 stk.)      BRUGT 

Køb

Ældre Lille Sandkageform
En enkel lille aflang bageform i aluminium perfekt til en lille sandkage eller leverpostej. Den vil dog også være fin som skjuler til friske krydderurter i vindueskarmen og til jul kan du skabe en sød adventsstage eller plante hyacinter i formen! L. (inkl. kanter): 25,5cm. H.: 6cm. Bageformen afslører at den har været flittigt brugt gennem tiderne i form af skæremærker, brugsridser samt mindre buler og misfarvninger - den kan dog stadig god anvendes til bagning. Vægt: 104g.

Pris: 24,00 DKK                   BRUGT  
Køb
Henkogningsglas - Kastrup Glasværk 1L (med Frisco Låg)
Et nostalgisk
gammelt dansk sylte/henkogningsglas  - her i en  sød og buttet model fra Kastrup Glasværk og med låg fra Frisko Glasværk. Brug det udendørs som stormglas til et bloklys eller som et dekorativt opbevaringglas til stearinlys, børnenes perler, knapper eller nips. Glasset rummer 1 liter og har præget kirsebær motiv samt  teksten Kastrup på front. H: 13cm. Låg som glas fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 781g. 

Pris: 45,00 DKK   (Har 1 stk. på lager)    BRUGT 
Køb

Henkogningsglas - Holmegaard Glasværk 1½L (med Frisco Låg)
Et smukt, gammelt dansk sylte/henkogningsglas fra Holmegaard Glasværk med låg fra Frisco Glasværk. Glasset har et utal af anvendelsesmuligheder udover syltning - brug det bl.a. som et dekorativt og praktisk opbevaringglas til stearinlys, havregryn mm. Rummer 1½ liter og er præget med Holmegaard på den ene side og et han-tegn på den anden. H: 18cm. Låg som glas fremstår i pæn og velholdt stand. Vægt: 936g. 

Pris: 59,00 DKK   (Har 1 stk. på lager)    BRUGT

Køb
Et Par Vietnamesiske Tekrus 
Et par stentøjs krus i lækre sorbetfarver: lysegrøn og lyseblå. Begge krus er matglaseret indvendig som udvendig og har et påmalet "stjernemotiv" på front. Hvis du ikke ønsker at drikke af dem vil de også se rigtige søde ud som vaser eller potteskjuler til f.eks. en mini orkide eller på badeværelset til tandbørster mm. H.: 10cm. Begge krus er stemplet i bund "Made in Vietnam og fremstår i flot og hel stand med få brugsspor. Vægt (samlet): 600g.

Pris: 28,00 DKK    (Pris er for parret)       BRUGT                         

Køb

 

Gammel Syltekrukke 
En skøn gammel stentøjskrukke glaseret i nogle varme brune nuancer og med masser af anvendelsesmuligheder bl.a. som potteskjuler, til opbevaring af køkkenredskaber mm. Krukken er matglaseret indvendig og har en fin kontrast i form af en uglaseret kant foroven og er præget i bunden med 641E. H: 14,5cm. Diam. (indvendig øverst): 12cm. Krukken har nogle medfødte glasurfejl ellers fremstå den i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt:.797g.

Pris: 49,00 DKK                                          BRUGT      
Køb

 

Retro Bordløber i Jute - Orange Tulipan
Endnu et fint 70er levn er denne orange bordløber i jute påtrykt et tidstypisk geometrisk mønster af guld cirkler og gule/rustfarvet tulipaner - brug den evt. til påske ovenpå en ensfarvet dug på påskebordet! Den mangler opsømning i enderne og er derfor også velegnet til omsyning f.eks. til dækservietter. L.: 165cm. B.: 19,5cm. Løberen har nogle mindre pletter samt enkelte medfødte vævsfejl og tryk fremstår en anelse forvasket - helhedsindtrykket er dog stadig pænt. Vægt: 119g.

Pris: 38,00 DKK                  BRUGT         
Køb

 

Orange Melamin Kande fra Rosti - model: 2511
Endnu et "must have" i ethvert køkken er denne klassiske mixerkande/litermål fra Rosti, her i en typisk 70er orange farve - perfekt til tilberedning som til servering og opbevaring! Kanden, der kan rumme 1L, er designet af Heiner Boberg og er modellen med den spidse hældetud. H.: 16,5cm. Gummiringen har lidt aldersrelateret krakelering og brugsridser indvendig afslører, at kanden har været flittigt brugt ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 256g. 

Pris: 55,00 DKK                  BRUGT  
Køb

 

Orange Smørrebrikker fra Rosti - model "Copenhagen B 120"
 Et par af de klassiske mepal smørrebrikker fra Rosti i en typisk orange 70er farve - perfekt til at sætte lidt kulør på morgenbordet evt. sammen med nogle smørbrikker i andre farver! De er model "Copenhagen B 120" og er designet af Bjørn Christensen. L.: 16cm. Brugsridser/skæremærker på forsiden afslører, at de har været flittigt brugt af deres tidligere ejer ellers fremstår de begge i pæn og brugbar stand. Vægt (samlet): 155g.  

Pris: 38,00 DKK    (Pris er for parret)       BRUGT 

Køb

 

Retro Nøddeknækker fra Dana Plast - Orange
Endnu en fin dansk design klassiker fra 70erne er denne nøddeknækker/nøddeskrue udført i orangefarvet plast og er designet af Stig Jørgensen for Dana Plast. Læg nødden i hullet og drej skruen mod skallen, til den knækker - let og kræver ikke de store håndkræfter, derfor er den også god til børn! Nøddeknækkeren fremstår med brugsspor, ved skruehullet samt hvor nødderne er blevet knækket, ellers er den i pæn og fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 128g.

Pris: 55,00 DKK                  BRUGT  
Køb

 

Retro T-Shirt Iron-On - Kawasaki 
Et "must have" til fuldende retro garderoben er dette originale overførselsmotiv/iron-on fra 70erne - lige til at stryge på en T-shirt eller sweatshirt. Mål på "motiv": H.: 23,5cm. B.: 18cm. Strygepapiret fremstår med nogle folde mærker, der også går hen over motiv - foldemærket vil dog blive glattet ud fra varmen af strygejernet  - ellers er det i pænt og hel stand, lige klar til brug.     

Pris: 99,00 DKK           Klik her for at se udvalget af T-Shirt Iron-Ons fra 70erne

Køb

Retro Glas med Rød Plastholder 
En ægte retro klassiker fra 70erne, der er lige så "hot" i dag som dengang er dette sæt af 4 lange glas med praktisk holder i formstøbt rødt plast. Glassene er engelske og  perfekt til en varm kop kaffe, te eller ved juletid til den hjemmelavet gløgg. H.: 10cm. Glassene sidder godt fast i plastholder og alle dele fremstår i flot og velholdt stand med få brugsspor. Vægt (samlet): 359g.

Pris: 69,00 DKK   (Pris er for alle 4 stk.)          BRUGT  

Køb

Rød Mepal Skål fra Rösti - "Margrethe Skålen" 2L
Denne røde Margrethe skål, der kan rumme 2 liter er en ældre udgave fra 60erne og er en skøn klassiker som intet køkken kan være foruden! Skålen er et design ikon skabt af Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn tilbage i 50erne for danske Rosti. Skålen er præget i bunden med  gammelt Rosti stempel. H.: 13cm. Brugsridser indvendig afslører, at den har været flittigt brugt af sin tidligere ejer og gummiringen er med årene blevet misfarvet og hård (ny kan købes i butikker - hvis det ønskes). Ellers fremstår den i pæn og brugbar stand. Vægt: 436g. 

Pris: 69,00 DKK                  BRUGT 
Køb

 

Et Par Trekantet Porcelænstager
E
t par super romantiske lysestager i bedste Shabby Chic stil med guldkanter samt et par enkle blomsterdekorationer i sarte gule og grønne nuancer. De lave lysestager er af ældre dato og udført i hvidt porcelæn og vil se rigtig søde ud på bordet i kolonihaven eller i vindueskarmen i sommerhuset evt. sammensat med nogle andre stager! Diam.: 9,5cm. H.: 2,5cm.  Stagerne er desværre usigneret. Begge fremstår i flot og velholdt stad med få brugsspor. Vægt (samlet): 165g.  

Pris: 48,00 DKK   (Pris er for parret)          BRUGT  

Køb

Stentøjsfad fra Johgus (Bornholm) - model: 259
Et enkelt og dekorativt lille rund 60er stentøjsfad fra Bornholmske Johgus og dekoreret med et klassisk tidstypisk rillet mønster i gå og sortbrune nuancer - perfekt til opbevaring af nøgler, mønter mm i entreen. Diam.: 17cm. H.: 4cm. Det tunge og gedigne fad er glaseret indvendig som udvendig og er stemplet i bund med Johgus Bornholm samt indridset 259. Fadet fremstår i flot og velholdt stand med få brugsspor. Vægt: 550g.

Pris: 75,00 DKK                  BRUGT 
Køb

 

Hanne Wellendorph: 1-2-3 Patchwork
En skøn bog på 68 sider spækket med ideer til hvordan rationel brug af symaskine, skærehjul og speciallineal får arbejdet med patchwork til at gå hurtigt og let. Der er masser af inspiration til den, der har prøvet det før og lettilgængelige opskrifterne til den, der for første gang vil bruge sin symaskine til patchwork. Bogen er i hardcover og udgivet i 1989 af Clausen Bøger. Omslaget fremstår med brugsslitage ellers er det et flot og velholdt eksemplar. Vægt: 339g.

Pris: 55,00 DKK                  BRUGT 
Køb

 

Rund Retro Jute Dug - Brun
Endnu et levn fra Mormor's gemmer, er denne skønne runde dug i jute fra 70erne - perfekt til det lille runde bord! Vil dog også se flot ud oven på en ensfarvet dug på spisebordet. Dugen er kantet med bomuldsskråbånd og påtrykt et tidstypisk geometrisk mønster i varme brune nuancer. Diam.: 60cm. Dugen fremstår med enkelte medfødte vævefejl som sig nu engang høre jute til og er gulner lidt (en gang vask vil dog klare dette) - ellers er den i pæn stand. Vægt: 91g. enkelte medfødte vævefejl som sig nu engang høre jute til og er gulner lidt (en gang vask vil dog klare dette) - ellers er den i pæn stand. Vægt: 91g.

Pris: 42,00 DKK                  BRUGT     
Køb

 

Retro Coasters i Hvid Plastik
Nogle ældre klassiske coasters (glasbakker) udført i et tidløst design - perfekt til, at beskytte det fine bord fra glasringe! Hvis du ikke ønsker at brug dem som tiltænkt er de også gode at bruge til bloklys, små glasvaser mm. Coasters er udført i hårdt hvidt formstøbt plast og er antagelige dansk produceret. Diam.: 7,5cm. Alle fremstår  i pæn og velholdt stand med få brugsspor. Vægt (samlet): 62g. 

Pris: 30,00 DKK   (Pris er for alle 5 stk.)          BRUGT  

Køb

Kvadratisk Lysdug fra Inka Print "Jule Engle" - Blå
En "must have" til retro-elskeren er denne skøn 70er jule klassiker fra danske Inka Print! Den mørkeblå lysdug er i jute, kantet med bomuldsskråbånd og påtrykt små lyseblå hjerter samt nogle glade buttede juleengle i klare farver, der spiller og synger! Brug den under en frugtskål eller som en lille dækserviet til familiens mindste! Mål: 29,5 x 29,5cm. Lysdugen fremstår i flot og velholdt stand (tror aldrig at den har været vasket). Vægt: 29g.

Pris: 30,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Engelske Retro Coasters fra Worcester Ware
Kan det blive mere 70er-agtig end disse skønne engelske retro coasters (glasbakker) fra Worcester Ware udført i sprøjtelakeret metal! De brune coasters er dekoreret med et flot tidstypisk geometrisk mønster i blå, grøn, lilla og og guld og har en ensfarvet brun bagside. Diam.: 8cm. Alle fremstår med alm. slitage i form af nogle brugsridser samt enkelte ubetydelige emaljeafskalninger ved kant - ellers er de i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 91g.

Pris: 89,00 DKK   (Pris er for alle 6 stk.)          BRUGT   

Køb
Tegneserie: Georges Wolinski - Det Er Så Yndigt At Følges Ad
En hæfte på 60 sider spækket med sort/hvide humoristiske tegneserie episoder om parforhold og alt hvad det rummer - fra erotik til børneopdragelse! Tegneserierne er tegnet og fortalt af Georges Wolinski og oversat til dansk af Jens Lundt Hansen. Hæftet er i A-4 format og udgivet i 1984 af Københavns Bogforlag. Omslaget fremstår med brugsspor og har slidt hjørner ellers er det et pæn og velholdt eksemplar. Vægt: 235g.   

Pris: 55,00 DKK                    BRUGT  

Køb

 

Gå til Nyheder - Side 3
  ©2004-2016 Country Collection. e-mail:
info@CountryCollection.dk