Nyheder hos CountryCollection.dk 
Her er en oversigt over de nyeste produkter (brugte som nye) i alle kategorier, som vi har lagt ud til salg

Produkter ligger i den rækkefølge,  de er blevet lagt ud i (nyeste øverst). 

                                                                                        klik på foto for større billede
 
Der er lagt nye produkter ud den 06.05.2016  
Hamret Tin Skål fra Just Andersen - model: 326
En flot og enkelt tin skål designet af Just Andersen og fra 30erne - brug den til fredagsslik, eller blot til at stå fremme og pynte sammen med andre af dine yndlings ting. Skålen er udført i blankpoleret hamret tin og har en fin svungen tungekant foroven. Den har en fin patina - men hvis du ønsker det, kan den pudses blank og fin. Er stemplet i bunden med det tidlige fabriksstempel samt 326. H. 7cm. Diam. (foroven):  16,5cm. Skålen har en del brugsridser på ståfladen ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 355g.

Pris: 375,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

 2 Balusterformede Tin Stager fra Just Andersen - model: 1165
Et par enkelte og elegante ældre blankpoleret tin stager fra Just Andersen. Selvom der er fra  før 1945 - er de lige så moderne i dag som da de blev produceret -  takket været deres klassiske og tidløse design. Stagerne er stemplet i bunden med Just logo, Danmark og 1165. H. 15,5cm. Begge stager har en fin patina - men hvis du ønsker det, kan de pudses blanke og fine. Stagerne fremstår med alm. brugsspor i form af diverse ridser - ellers er de i pæn og hel stand. Vægt (samlet): 998g.

Pris: 1.200,00 DKK    (pris er for parret)                   BRUGT                       

Køb

 

Lille Kvadratisk Bæger - Just Andersen  - model 1601 (diskometal)
Et enkelt og stilrent lille firkantet bæger med tidstypisk relief og udført i diskometal. Bægret er designet af Just Andersen og har sikket oprindeligt været tiltænkt som cigaretbære - men i dag vil det være rigtig fint som en lille vase! Er stemplet i bunden med just logo samt 1601 - Selvom der ikke er stemplet D (for Diskometal) foran model nr. er der ingen tvivl om at den er i dette materiale. H.: 6cm. Diam. (foroven):  6cm. Vasen har en skøn patina bl.a. med lidt flot grøn iring hist og her. Ellers fremstår den med forventelig brugsspor i form af diverse brugsridser (især på ståflade). Vægt: 189g.

Pris: 95,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

Lille 6-kantet Vase/Bæger - Just Andersen  - model 22 (diskometal)
Et flot og enkelt 6-kantet bæger med svungen kant og udført i diskometal. Bægret er designet af Just Andersen i 1920erne og har sikket oprindeligt været tiltænkt som cigaretbære - men i disse ikke ryger tider vil den være rigtig fin som en lille vase eller på skrivebordet til opbevaring af skriveredskaber! Er stemplet i bunden med just logo samt 22 - Selvom der ikke er stemplet D (for Diskometal) er der ingen tvivl om at den er i dette materiale. H.: 7cm. Diam. (foroven):  7cm. Vasen har en skøn patina og fremstår med masser af brugsspor som tegn på at den har haft et langt liv - præcis som vi elsker det! Vægt: 317g.

Pris: 95,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

Tændstikæskeholder i Tin - Just Andersen - model 319
Et levn fra mormors gemmer er denne fine gamle tændstikæskeholder i tin - fra dengang man stadig brugte de stor husholdningsæsker og gerne ville skjule dem! Nu ville den f.eks. være et rigtig fint lille smykkeskrin til lillepigen, hvis du kommer en æske ind i. Tændstikæskeholderen er fra Just Andersen og dekoreret med et enkelt motiv i bedste skønvirke stil. L.: 10,5cm. H.: 4cm. B.: 6,5cm. Er stemplet på siden med just logo samt 319. Holderen har en skøn patina og fremstår med masser af brugsspor som tegn på at den har haft et langt liv - bl.a. diverse ridser og buler  - præcis som vi kan lide det! Vægt: 205g.

Pris: 75,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

Keramik Vase med Tinbeslag - Michael Andersen
En flot og stilren keramik vase med tinbesætning udført i bedste art nouveau stil med sin fine tidstypiske blomster ranke. Vasen, der er designet af Michael Andersen i slutningen af 1910erne, er glaseret med en flot blålig glasur med okseblodsrød løbeglasur. H.: 16cm. Vasen er desværre usigneret - måske det er en 2. sortering da 2 af blomsterbladene på tinbesætningen ikke er helt runde i bunden (se stort foto). På nær denne "skavank" så fremstår vasen i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt: 594g.

Pris: 250,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

Tændstikæskeholder i Tin
Endnu et fint levn fra mormors gemmer er denne gamle tændstikæskeholder i tin - vil f.eks. være et rigtig fint lille smykkeskrin til lillepigen, hvis du kommer en æske ind i. Holderen er dekoreret med et enkelt motiv i bedste skønvirke stil. L.: 10,5cm. H.: 3,5cm. B.: 6,5cm. Er stemplet på bagsiden med nogle for os ukendte stempler. Holderen fremstår med masser af skøn patina og bærer præg af at den  har haft et langt liv - den har diverse buller og brugsridser og 2 af siderne ved hjørnerne er gået fra hinanden - kan sikkert loddes sammen igen (se store fotos). Vægt: 168g.

Pris: 28,00 DKK                  BRUGT                        

Køb

 

Lille Emaljeret Kobber Skål - Blomst
Et 
fint stykke unika et denne lille runde kobber skål fra 60erne belagt med emaljeglasur i et flot tidstypisk blomstermotiv i blå og grønne farver. Hvis du ikke blot vil lade det stå fremme og pynt sammen med andre nips - er den perfekt som nøglebakke i entreen, til mønter, nips mm. Diam.: 10cm. Skålen har desværre noget emaljeafslag ved højre blad ellers fremstår den i pæn og velholdt stand. Vægt: 117g.

Pris: 32,00 DKK                    BRUGT   
Køb

Salt & Pebersæt fra Søholm - Åbo serie
Et flot og enkelt salt og peber sæt fra Søholm  - et perfekt supplement til middagsbordet! Det er let at kende forskel, da salt er i mat hvidglaseret keramik og peber er i mat sortglaseret keramik. Sættet er en del af Åbo stellet som blev designet af Per Rehfeldt i 1991 for det bornholmske keramikfirma Søholm. Begge har bundpropper og er stemplet med Søholm. H.: 7cm. Sættet fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt (samlet): 202g. 

Pris: 149,00 DKK  (Pris er for sættet)          BRUGT  

Køb
Lampefod fra Michael Andersen Keramik, Bornholm
Et typisk stykke Michael Andersen keramik er denne flotte mørkebrune chamotte lampefod dekoreret med en flot glasur i blå nuancer. Det flotte samspil mellem den blanke glasur og lertøjets rå og rustikke tekstur gør den lige så populær i boligindretningen i dag som den var dengang den blev designet! H. (inkl. fatning): 25cm. Har ekstra lang ledning med afbryder og er  i fuld funktionsdygtig stand. Er ipræget i bund med Michael Andersen logo (skjold med 3 fisk), Bornholm samt model nr. Lampen fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt ( inkl. ledning): 942g.

Pris: 175,00 DKK                  BRUGT 

Køb
Gå til Nyheder - Side 2
  ©2004-2016 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk