.....Og Der Blev Lys

Lamper til Væggen, Bordet, Loftet & Gulvet

 

                                                                                klik på foto for større billede 

Lampefod fra Michael Andersen Keramik, Bornholm
Et typisk stykke Michael Andersen keramik er denne flotte mørkebrune chamotte lampefod dekoreret med en flot glasur i blå nuancer. Det flotte samspil mellem den blanke glasur og lertøjets rå og rustikke tekstur gør den lige så populær i boligindretningen i dag som den var dengang den blev designet! H. (inkl. fatning): 25cm. Har ekstra lang ledning med afbryder og er  i fuld funktionsdygtig stand. Er ipræget i bund med Michael Andersen logo (skjold med 3 fisk), Bornholm samt model nr. Lampen fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt ( inkl. ledning): 942g.

Pris: 175,00 DKK                  BRUGT 

Køb

Håndmalet Tysk Porcelæns Lampe fra Kaiser-Porzellan "Egern"
Ren kitsch er denne skønne porcelæns bordlampe fra 60erne med sit fine håndmalet egernmotiv! Lampen er fremstillet af tyske Kaiser-Porzellan og  har afbryder på fatning. H. (inkl. fatning): 27cm. H. (inkl. skærmstativ): 38cm.  Diam. (på det bredeste punkt): 15cm. Er stemplet i bund med Kaiser logo i blåt samt signeret i sort af kunstneren med Handmalt S/S 1969. Ledning og stik er gulnet og kunne godt trænge til at blive skiftet ud ellers fremstår lampen i velholdt og fuld funktionsdygtig stand. Vægt ( inkl. ledning): 833g.

Pris: 225,00 DKK                    BRUGT 

Køb

 

Et Par Væglampetter i Sortmalet Jern "Fransk Lilje" 
Et par rustikke og meget dekorative ældre væglampetter i sortmalet jern til el-pære med alm. fatning. Fatning er omkranset af en malet træ manchet i bedste stearinlys stil. Tror at stagerne oprindelige har været til stearinlys og kan hurtig forvandles tilbage til dette formål. H. (inkl. lysmanchet): 21cm. H. (excl. lysmanchet): 17cm. Begge har øsken bagpå til ophæng og har masser af klædelig patina.  

Pris: 225,00 DKK   (Pris er for parret)                BRUGT                      

Køb

 

Retro Køkkenlampe/Loftspendel fra 1950erne
Et fint levn fra 50erne er denne skønne køkkenlampe med masser af sjæl og charme - perfekt i køkkenet eller over spisebordet! Lampen er udført i sortlakeret  metal og har underfang i matteret hvidt glas påtrykt et fint tidstypisk ternmønster i sort. Diam.: 40cm. Lampen har org. sort stofledning og fremstår med aldersrelateret patina i form af enkelte rustpletter på kant og den hvid underskærm er gulnet med årene og messingring nederst er "deform", ellers er lampen i fuld funktionsdygtig stand.   

Pris: 179,00 DKK    NU: 140,00 DKK     BRUGT          SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!  
Køb

 

Gammel Gulvlampe/Standerlampe i Messing 
Flot og stilren gulvlampe fra 50erne i rillet bruneret messing og med org. fatning med tænd/sluk knap og stofledning. Er uden skærm - så kan du selv bestemme farve og stilen! Lampefod er tung (har lod i bunden, der er stemplet "24237"). H.( gulv til fatning top): 122cm. Fod har lidt misfarvninger, men kan med lidt knofedt pudses op ellers er lampen i velholdt og fuld funktionsdygtig stand.  

Pris: 295,00 DKK                   BRUGT              SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!         

Køb

 

Lille Gammel Væglampet i Messing
En klassiker fra bedsteforældrenes stuer er denne ældre væglampet, der foruden at være dekorativ også giver et godt lys. Lampetten er udført i messing, og udsmykket med fin ornamentik. Fatning er omkranset af en træ manchet à la stearinlys med løbestearin og passer til en kerte-/kronepære med lille fatning. Lampetten har lang ledning og stik, men kan den nemt laves om til levende lys. H. (væg plade): 15,5cm. Manchet har div. afslag i løbestearinen og ledning er gulnet lidt ellers fremstå lampetten i pæn og velholdt stand med klædelig aldersrelateret patina. Vægt: 438g.

Pris: 75,00 DKK            BRUGT                

Køb

 

Lille Gammel Væglampet i Messing
Sød og dekorativ lille væglampet i messing til el-pære - perfekt til det lille hjørne der lige mangler lidt lys. Lampetten er udsmykket med fin ornamentik med bl.a. sløjfe og roser. Lampetten har lille fatning der er omkranset af en hvid plastik manchet og er med lang ledning og stik. Fremstår i flot og velholdt stand. 

Pris: 85,00 DKK                                          BRUGT                     

Køb

 

Gammel Væglampet i messing med to arme
Flot gammel væglampet i messing til el-pære. Lampetten har 2 arme og er udsmykket med fjer i et fransk lilje mønster. Med ledning og stik. Flot velholdt stand.

Pris: 175,00 DKK                                          BRUGT

                       

Køb

 

Gammel Væglampet i messing
Flot og dekorativ gammel væglampet i messing til el-pære. Fatning har malet træ manchet a la stearinlys. En tung lampet i flot velholdt stand.

 
Pris: 150,00 DKK                                          BRUGT

                       

Køb

 

Gammel 5-armet Lysekrone i Messing  
En rigtig smuk og ikke så stor, gammel lysekrone i messing med 5 arme. Fatninger har malet træ manchet a la stearinlys. Fjern evt. fatninger og ledning, og sæt stearinlys i. H.: 67cm. Diam.: 43cm.  Har nogle afslag i manchetter foroven og trænger til en ordentlig tur med pudsekluden -  men er ellers i flot og velholdt stand.
                                                                            

Pris:
650,00 DKK    NU: 450,00 DKK     BRUGT          SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!  
Køb
Bordlampe - Broderi
En sjov og lidt anderledes bordlampe er denne ældre model - et hvidt stålstativ på 4 ben betrukket med håndbroderet stof - med fatning til alm. el pære. Er du lidt fiks på fingrene og gerne vil sætte dit eget præg på lampen, er stellet i fint stand og nemt at ombetrække - ville også se flot ud betrukket med rispapir.  H.: 29cm. Mål: 13 x 13cm. Stof er gulnet med årene og har div. små pletter ellers i fuld funktionsdygtig stand.

Pris: 75,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Keramik Lampefod "Vase" - Uden Fatning
Et fint lille stykke unika er denne ældre lampefod til en bordlampe i brunglaseret keramik formet som en vase. Den har hul til ledning i bunden - så monter en fatning og giv den en fin lampeskærm på - og den er klar til brug! Vil også være fin som en vase hvis du komme en prop i hullet! H.: 18,5cm. Er krakeleret i glasur og har fejl i glasurbrænding i form af små "huller" er ellers i flot og hel stand unde afslag eller skår.

Pris: 125,00 DKK                                          BRUGT       

Køb

 

Funkis Loftslampe fra 1920erne
En tidstypisk loftslampe fra 1920erne kendetegnende ved dens enkle og lige linier er denne funkis lampe udført i forkromet metal. Lampen har sort plastikkugle og har 2 aftagelige glasskærme dekoreret med ravfarvet marmoringer. H: 71cm. Lampeskærme er i hel stand uden skår. Lampen er i pæn og hel stand.


Pris: 750,00 DKK   NU: 499,00 DKK      BRUGT     SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!
Køb

 

Bamse Væglampe i Træ fra Schatjes Design
Yndig væglampe udført i massivt træ og påmalet søde bamsemotiver i glade farver. Er fra begyndelsen af 90'erne - så gammel er den ikke - men et kært indslag til børneværelset er den da! Lampen er fra hollandske Schatjes Design, har afbryder på ledning og bruger en pære med lille fatning (max 40watt). Mål: 25x19cm. Fremstår flot og velholdt og er i fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 420g. 

Pris: 55
,00 DKK                                              BRUGT  
Køb

 

Petroleumslamper, Ozonlamper mm.
Gammel  Romantisk Petroleumslampe (Natlampe)
Smuk og nostalgisk lille natlampe med påbrændt håndmalet blomstermotiver på hvid fod. Er antagelig fra Fyens glasværk og fra ca. 1910. H. (inkl. glas): 23cm. H. på lampefod: 10cm. Blomstermotiver er slidt flere steder. Ved ikke om den virker - men smuk og dekorativ er den da!

Pris: 250,00 DKK          NU: 200,00 DKK                           BRUGT
Køb

 

     
  ©2004-2016 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk