Knager, Kroge, Greb & Knopper
 
Beslag * Skabs Greb * Div. reservedele til Boligen 
 
 
                                                                                    klik på foto for større billede
 
 
3 Runde Retro Plastik Knopper  
Et strejf af 60’er retro kan disse rå knopper tilfører din kommode eller skuffer. Er i sort plastik med sølvfarvet laminering.  Diam.:3,75cm. Vil gå ca. 2,5cm ud fra møblet, når de er monteret. (Bagskrue medfølger ikke). Har det helt rigtige slidte vintage look og en har lidt ridser i lakken – men alle er i fuld brugbar stand. Sælges kun samlet.

Pris: 25
,00 DKK  (pris er for alle 3 stk.)                  BRUGT  
Køb
Forchromet Knage 
Mangler du en enkel og klassisk knage til gæstehåndklædet på badeværelset eller grydelapperne i sommerhuset er denne ældre forchromet knage måske sagen! Knage
n har lige kanter samt to huller til væg ophæng. Mål: 5cm x 2cm. Har fin patina i form af diverse brugsridser - som tegn på mange års flittig brug - ellers i pæn stand.

Pris: 12,00 DKK                    BRUGT                      

Køb

 

Knagerække i Chrom med 6 knager #4
En klassisk og stilren ældre forchromet knagerække - af den slags man aldrig kan få nok af - brug den i køkkenet, på badeværelset eller i entreen og hold styr på børnenes ting og sager. L.: 38,5cm. Har den helt rigtige patina bl.a. i form af malingrester hist og her - kan dog fjernes med lidt knofedt (se stort foto) samt diverse brugsridser, men er ellers i pæn og fuld funktionsdygtig stand uden afskalninger.

Pris: 25,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Forkromet Møbel/Skuffehåndtag  
Nogle klassiske forkromet håndtag - er af nyere dato men udført som de gamle købmandsgreb. Vil være lige så flotte og tidløse på et stilrent møbel som til at skabe en rigtig fin landlig stil på en ældre møbel. L.: 8,5cm. (Afstand mellem huller: 6,5cm). H.: 3cm. Vil gå ca. 3cm ud fra møblet, når de er monteret Fremstår i flot stand da de aldrig har været brugt. Der medfølger de ubrugte originale skruer.  Vægt (pr. stk.): 30g.

Pris: 20,00 DKK   (Har 4 stk. på lager - Pris er pr. stk.)       BRUGT   

Køb

Gammel Varmedunk i Zink #1 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink og med skrue-prop i messing - et "must-have" hvis du sværger til  Shabby Chic eller Brocante stilen! Engang var varmedunkene allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde i et stilleben. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 20cm. Skruelåg fremstår let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) og varmedunken har en mindre bule ellers er den i pæn og velholdt stand med klædelige patina. Vægt: 991g.

Pris: 125,00 DKK   

Køb

Gammel Varmedunk i Zink #2 
En superskøn gammel dansk varmedunk udført i zink - engang var den allemandseje, når sengen skulle opvarmes - i dag er det et fin dekorationsgenstand ude som inde. Varmedunken er dog også rigtig god som dørstopper, hvis du fylder den med sand.
Varmedunken har fatning samt skrue-prop i messing, der er præget med DRGM samt 1082479. L.: 28cm. H. (inkl. prop): 13cm. B. (på det bredeste punkt): 19cm. Skruelåg er let rusten (kan dog hvis du ønsker det, poleres blankt og fint) Varmedunken skjuler ikke sin ælder fremstår masser af patina og sjæl - præcis som vi elsker det bl.a. i form af div. buler og mindre rustpletter/misfarvninger i bunden! Vægt: 823g.

Pris: 95,00 DKK   

Køb
3 Kroge "Kaktus" 
Mangler du et sted at hænge grill tilbehøret når I griller i haven eller skal havehandskerne hænges op ude i skuret - ja så er disse kaktus knager måske lige sagen. Kan også anvendes i entreen, på børneværelset eller hvor du nu lige står og mangler en krog!  L.: 14,5cm. Er købt i USA i midten af  80'erne og har almindelig brugsslidtage. Sælges kun samlet.

Pris: 28
,00 DKK  (pris er for alle 3 stk.)                  BRUGT  
Køb
Ældre Sort Dobbeltknage
Hold styr på morgenkåben med denne rustikke og enkle sortlakeret metal dobbeltknage af ældre dato. Har beslag med 4 skruehuller. Har den helt rigtige patina med diverse ridser og malingsafslag efter mange års flittig brug.

Pris: 22,00 DKK                                          BRUGT             

Køb

 

Gammelt Tagvindue (Ovenlys vindue) 
Rustik gammelt tophængt tagvindue med støbejernsramme  - har engang siddet i et tag som loftsvindue - kan nu blive dit og bruges som en dekoration i haven eller som en anderledes billedramme eller opslagstavle i sommerhuset i bedste shabby chic stil. H. (excl. "tophæng beslag"): 46cm. B.: 28cm. Ramme har masser af patina i form af rust og ridser. Glas er intakt.    

Pris: 135,00 DKK   NU: 95,00 DKK     BRUGT         SKAL AFHENTES - SENDES IKKE       

Køb

 

     
  ©2004-2013 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk