Herreværelset   
 
 
 
                                                                                    klik på foto for større billede
 

Brevkniv "Murske" med Træskaft
Et dekorativ og praktisk indslag på skrivebordet er denne ældre og stilrene brevkniv i klassisk murske facon. Bladet er udført i blankpoleret stål og skæft er i en mørk træsort - vi mener det er palisander. L: 24cm. Brevkniven fremstår med almindelig brugsspor i form af diverse brugsridser på blad ellers i pæn og velholdt stand. Vægt: 58g.  

Pris: 32,00 DKK                                          BRUGT  
Køb

 

Blå Kort- og Billedholder fra Lyka 
Et praktisk indslag på skrivebordet er denne lille dansk designet "flødebolle formet" multifunktions holder - fungerer både som holder til et fotografi, postkort eller visitkort samtidig med at den kan bruges som en papirvægt/brevpresser. Holder der er sandfuldt, er udført i formstøbt plast og har sort bund. Bund er præget med Lyka logo samt genius og har små beskyttelsesdutter på. H.: 4cm. Diam.: 5cm. Fremstår med enkelte brugsridser i bunden eller i flot og velholdt stand. Vægt: 157g.

Pris: 36,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

Blå Blyants Bæger fra Folle - model F-0299
Hold styr på dine blyanter, kuglepenne, sakse mm i den ældre penne/blyantsholder som er en klassiker fra danske Folle. Bægeret er designet af Henning Andreasen og Folmer Christensen for Folle og er udført i blåt sprøjtelakeret stål og vejer godt til, så det ikke tipper. H. 10,5cm. Diam.: 8cm. Er stemplet i bund Folle, Denmark. Fremstår i brugt stand i form at diverse brugsridser (især i bund indvendig) samt lak afskalninger - du kan evt. vælge at sprøjtemale den i din ynglings farve! Vægt: 413g.

Pris: 32,00 DKK                 BRUGT 

Køb

 

Lommeregner fra Texas Instruments - TI-30-II (slide-rule calculator)
Et fint lille levn fra gymnasieårene er denne batteridreven slimline lommeregner fra Texas Instruments og med tilhørende sort beskyttelsescover. Modellen har LCD skærm og er en matematikregner med mange trigonometriske og videnskabelige funktioner. Anvender 2 stk. LR44 batterier. Lommeregner er købt i New York i starten af 80erne og hvis den får nye batterier er den i fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 97g. 

Pris: 69,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Grå Bordtelefon - danMark1
Industridesigneren Henning Andreasen tegnede denne populære telefon, hvor klokken blev erstattet af en elektronisk toneringer. Har justerbar ringevolumen, genopkald samt højtaler funktion. Er fra 1980erne. Flot stand. Virker perfekt.

Pris: 199,00 DKK          NU: 125,00 DKK                            BRUGT 

Køb

 

Blågrå Urtepotteskjuler fra Scheurich (Tysk)
En elegant og klassisk kegleformet potteskjuler i en flot blågrå farve -
vil være lige så smuk som vase til en buket blomster som til dens egentlige formål. Er mat glaseret indvendig som  udvendigt og har uglaseret bund der er præget: Scheurich, Made in Germany samt logo og 808 -1-. H: 12cm. Diam. (foroven): 14,5cm. Er af nyere dato og fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt: 536g.     

Pris: 22,00 DKK                    BRUGT  

Køb

 

Finsk Iittala Glasskål/Askebæger - "Visa" model: 2650 
Et flot og tidløst prydsting fra 60erne er denne skål udført i kraftig klart glas med flot struktur i bunden. Har sikkert oprindeligt været tiltænkt som askebæger, men er nu perfekt til opbevaring af papirklips mm på herreværelset eller til nøgler og mønter på entrémøblet. Glasskålen er designet i 1965 af Timo Sarpaneva for Iittala. Diam.: 16cm. H.: 3cm. Fremstår med enkelte små medfødte luftbobler i glasset ellers i flot og velholdt stand. Vægt: 1022g.

Pris: 149,00 DKK     NU: 125,00 DKK               BRUGT            

Køb

 

FOR KONTORBELYSNING: ARKITEKTLAMPER * VÆGLAMPER MM 

- BESØG VORES SIDE

....OG DER BLEV LYS 
 
klik her for at gå til siden.
Bordtelefon: Kirk Delta - model 942 Antrasit/Gul 
En ægte klassiker fra 80erne er denne prisbelønnet designer telefon med rappe, lige linier fra Kirk Scantel A/S. Telefonen er i antrasit og med gult frontpanel designet af Marianne Stokholm og Gad Zorea. En flot bordtelefon, der er udstyret med alle tænkelige basisfunktioner og mere til. Har en sort streg på frontpanel ved indkodet taster ellers i flot og fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 887g.

Pris: 125,00 DKK    NU: 100,00 DKK            BRUGT    

Køb

 

Gammel Papirrulle fra Dansk Papir - Nr. 580/70 A
Et sjovt levn fra fortiden er denne gamle danskproduceret papirrulle - ved ikke om den har været beregnet til en regnemaskine, et kasseapparat eller lign., men den har produkt nr. 580/70 A. Har du ikke lige maskinen den passer til, ja så er der til mange timers skriverier af huskesedler/indkøbssedler hvis du hænder den op i køkkenet på en snor eller
brugt den evt. som en anderledes brevpresser på skrivebordet! H.: 7cm. Diam: 8cm. papir er gulnet med årene ellers er den i flot og hel stand. Vægt: 283g.

Pris: 38,00 DKK                  BRUGT         
Køb

 

Gammel Hulmaskine - gul/grøn
Fin lille ældre hulmaskine i gul/grønt emaljebelagt metal med masser af klædelig patina. Den fylder ikke så meget i landskabet, så den er perfekt til det lille hjemme kontor. Hulmaskinen har aftagelig plastikbund der er i præget "logo med KIN samt 602 og Pat. No. 178 748". L.: 10cm. H.: 5cm.  Har diverse emaljeafskalninger og lidt ubetydelig rustpletter hist og her ellers i pæn og funktionsdygtig stand.

Pris: 28,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Magnet - Papirklemme - Fuji
Praktisk reklamegave er denne papirklemme fra Fuji film. Klemme har en stor magnet til bagside, så du sagtens kan hænge den på køleskabet og bruge den til at holde styr på bl.a. indkøbssedlen  mm. Menes af være fra starten af 80erne. H.: 4 cm. B.: 3,5cm. Er i fuld funktionsdygtig stand.

Pris: 26,00 DKK                BRUGT                      

Køb

 

Stort Kvadratisk Glas Askebæger
Hvad er et herreværelse uden plads til en stor cigar? Dette kvadratiske og meget tunge askebæger er udført i klart glas og er en klassiker fra 60erne hvor det var at finde i ethvert hjem . Vil også være sødt som blomsterskjuler med små løgplanter, som frugt fad eller på havebordet med flydelys og blomster. Mål: 20,5cm x 20,5cm. Er i pæn og velholdt stand, med alm. brugsslidtage. 

Pris: 25,00 DKK                                          BRUGT

Køb

 

     
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk