Gamle Møbler, Spejle & Opbevaring
 
 
 
 
                                                                                    klik på foto for større billede
 
 

60'er Vægspejl fra Jansen Spejle - Model #225 
Et klassisk 60er spejl med enkelt ramme træramme i oregon pine - perfekt at bruge i soveværelset, entreen eller på badeværelset! Træramme har gennem årene fået den helt rigtige patina - men du kan også vælge at male det i en farve der passer ind i din stil! Spejlet er model # 225 fra fra Jansen Spejle, og udført i godt gedigent dansk håndværkskvalitet med bagbeklædning og har ophængsbeslag bagpå. H.: 67cm. B.: 37,5cm. Rammen mangler en flig bagpå i nederste højre hjørne (ikke synligt når det hænger) og fremstår ellers med almindelig aldersrelateret brugsslitage. Selve spejlet fremstår i flot og velholdt stand uden pletter.     

Pris: 199,00 DKK                BRUGT              SENDES IKKE - SKAL AFHENTES! 

Køb

 

Paraplystativ - Model: London
ET enkelt og sofistikeret paraplystativ i moderne design - perfekt til at står i entreen og passe på familiens paraplyer, stokke mm. Paraplystativet har et 3-benet stel i forkromet metal forsynet med lakeret træknopper på fødder og top samt en praktisk aftagelig drypbakke i bunden. Stativet er foret med en løstsiddende frostet plastskærm samlet med trykknap effekt. H.: 71cm. Diam. (øverst): 28cm. Paraplystativet, der er af nyere dato, er model "London" fra danske Witre og fremstår i pæn og velholdt stand. 

Pris: 249,00 DKK        BRUGT              SENDES IKKE - SKAL AFHENTES! 

Køb
Stort 8-Kantet Spejl 
Flot stort og massivt spejl med bred 8-kantet træramme til at hænge på vægen. Er fra beg. af 70erne - så det har fået den helt rigtige gyldne patina med årene - men du kan også vælge at male det i en flot farve der passer til din stil! H.: 95cm. B.: 66cm. D.: 3cm. Fremstår i flot og hel stand.  

Pris: 495,00 DKK   NU: 299,00 DKK    BRUGT     SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!  

Køb

 

SØGER DU GAMLE  KNAGER,  MØBELBESLAG ELLER RESERVEDELE TIL BOLIGEN - BESØG VORES SIDE 
 
KNAGER, KROGE, GREB & KNOPPER
 
klik her for at gå til siden.
Gammel Aflang Sætterkasse med Messingbeslag
Fin gammel sætterkasse/trykkeri skuffe i træ - suveræn til  nips og gemmesager, da den har mange forskellige størrelser rum. Er også perfekt til udstilling af rollespilsfigurer på drengeværelset. Er med messingbeslag i skillerums hjørnerne, har messing greb samt metalskinner på to sider bagpå. Har stadig mærkat med teksten "8 Pt. GILL BOLD". L.: 82cm. D. (excl. greb): 36,5cm. Har væg beslag og fremstår i pæn og velholdt stand med klædelig patina.

Pris: 475,00 DKK   NU: 350,00 DKK    BRUGT                      

Køb

 

Gammel Mineralvandskasse fra Frisco
Et skøn gammel trækasse med det helt rigtige Shabby Chic slidt look  - hyggelig at have stående i haven med sommerens blomster i - eller brug den i kolonihaven som et lille sidebord, til opbevaring af tæpper, havebøger, puder mm.
H.: 31cm. B.: 53cm. D.: 28,5cm. Kassen er på en gang  rå og romantisk med sit skøn vejrbidte look. Den har på et tidspunkt været malet sort, men nu  skimtes der grønt ind i mellem den sorte maling og man kan stadig tyde noget af frisco mærket under malingen. Fremstår godt brugt og slidt,  men er stadig i stabil og brugbar stand.

Pris: 125,00 DKK   NU: 100,00 DKK    BRUGT     SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!  

Køb

 

En Stor Gammel Træ Kasse
Rustik og massiv gammel trækasse uden låg - en gl. høkasse måske? Trækassen er solid og tung og  har masser af patina. Den er delvis beklædt indvendig med sølvfolie og gl. avispapir. For den fingernemme kan den hurtigt forvandles med lidt maling og fire hjul til alle tiders opbevaring af legetøj, puder og plaider mm. H.: 39cm. L.: 65cm. D.: 39cm.                                  

Pris: 225,00 DKK   NU: 115,00 DKK    BRUGT         SENDES IKKE - SKAL AFHENTES!

Køb

 

Lille Blomsteropsats/Piedestal med Marmorplade
En enkel lille blomsteropsats fra 80erne formet som en 3-benet taburet - perfekt til at passe på en større blomst eller som lampebord i et hjørne af stuen. Stellet er udført i hvidt sprøjtelakeret metal og er påmonteret en grå marmorplade. H.: 53cm. Diam. (på marmorplade): 25,5cm. Marmorplade fremstår i pæn stand med stel skjuler ikke dens alder og fremstår med brugsridser, små lak afskalninger og mindre rustpletter - kan dog hurtig udbedres med en ny omgang sprøjtemaling i din ynglings farve!

Pris: 42,00 DKK            BRUGT              SENDES IKKE - SKAL AFHENTES! 

Køb

 

     
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk