Fromme Stunder
I vores fortravlede hverdag, trænger vi ind i mellem til lidt fred, ro og fordybelse - du kan hurtigt skabe et lille fredfyldt hjørne med bl.a. ikoner, kors og levende lys.
 
 
                                                                        klik på foto for større billede
 
Ikon - Lille Oval "St. Anne" Antik Guld med Prisme#1
Håndlavet lille ikon udført i kraftig stift pap, med et helgenmotiv motiv, der stammer fra et gammelt bedekort. Ikonet er dekoreret med guldglimmer, og har en perlemorsfarvet voksperle samt glasperle forneden. Har motiv på begge sider og lang metalsnor til omvikling af bloklys eller til ophæng. L (excl. snor): 5cm. B: 3,5cm.


Pris: 25,00 DKK      
Køb

 

2 Store Engle Stager  
Et par skønne og romantiske lysestager. Kan bruges til såvel alm. stearinlys som til fyrfadslys. Selvom stagerne ikke er specielt gamle, emmer de stadig af nostalgi og gamle dage og vil de se lige flotte ud ovenpå et gammelt chatol som på et nyt. Stagerne er udført i guldmalet lertøj (hult). H.: 24cm. Begge stager fremstår i flot og hel stand.

Pris: 75,00 DKK  (pris er for parret)   NU: 60,00 DKK         BRUGT      

Køb

 

2 Religiøse Vintage Samlermærker  
E t par fine små levn fra Mors søndagsskole album er disse skønne religiøse motiver fra starten af 60erne! Fra dengang hvor man stadig gik i søndagsskole og fik religiøse "samlermærker" hver hver søndag! Mærkerne er trykt i det gamle vesttyskland. "Jesus" er nr. 88/18 med mål: 4cm x 7cm og "Jesus som hyrde" er nr. 45/8 med mål: 3cm x 6cm. Jesus kort har tørret limrester på bagside ellers fremstår begge i flot og velholdt stand.

Pris: 20,00 DKK   (Pris er for parret)                  BRUGT     

Køb

 

Spiritual Potpourripose "Maria Sacred Heart" - Lavendel
Potpourripose fyldt med franske lavendler  påtrykt et gammelt  religiøst motiv der stammer fra et antikt bedekort. Posen er syet i 100% ubleget bomuld og leveres i cellofanpose.

Pris:
28,00 DKK         
Køb
Barok Kors - "Blå Engle" Sølv  #1
Du kan hurtigt skabe et lille fredfyldt hjørne med ikoner, kors og levende lys. Vores håndlavet kors er udført i kraftig stift pap, er dekoreret med antikt papir fra 1895, omkranset af sølvglimmer og lakeret. Korset har kun motiv på forside og sølvsnor til ophæng. L (uden snor): 11cm. B: 7,5cm.

Pris: 40,00 DKK      
Køb

 

Fromme Fyrfadsstager "Engle" Lilla
Søde håndlavet fyrfadsstager med gamle nostalgiske glansbilledmotiver af et yndig par englebørn. Fyrfadsstage er i glas beklædt med silkepapir, pålimet motiv og lakeret. Når lyset er tændt er der et fint spil i silkepapiret. Ved køb af 2 stk. leveres de med fyrfadslys og i cellofanpose med til/fra mærkat. H: 6,5cm.
Pris: 25,00 DKK    (pr. stk.)   NU: 15,00 DKK 
Pris: 49,00 DKK  (for 2 stk. i cellofanpose)      NU: 28,00 DKK    
Køb
Katolsk Højmesse Program 
Et amerikansk kirkeprogram fra en katolsk højmesse holdt Langfredag den 4. april 1980 i Union Church of Tripoli (Libyen) med et skønt forsidebillede - lige til at sætte i glas og ramme og bruge i et stilleben med andre religiøse ting og nips. Programmet er et "fortrykt" litografisk tryk (nr. 2850), hvor kirken så selv trykker tekst og er fra The Heritage Art Company i Chicago. Mål (uopslået): 14cm x 21cm. Papir er en anelse gulnet ellers i flot og velholdt stand.  

Pris: 18,00 DKK                    BRUGT       

Køb

 

Barok Ikon - "Pige" #1
Håndlavet ikon udført i kraftig stift pap, med et pigemotiv, der stammer fra et gammelt bede kort. Ikonet er dekoreret med gammelt struktur tapet med perlemors skær og er omkranset af bronzefarvet glimmer og lakeret. Ikonet har motiv på begge sider og silkesnor til ophæng. H: 6,5cm. B: 4,5cm.

Pris: 25,00 DKK      
Køb

 

Romantik Potpourripose - Hør "Bøn" Lavendel #1
Potpourripose fyldt med franske lavendler  påtrykt et gammelt  nostalgisk glansbilledmotiv samt den første linje af den engelsk bøn "Now I lay me down to sleep". Posen er syet i en hør/bomuldsblanding og leveres i cellofanpose.

Pris:
28,00 DKK         
Køb
Fromme Fyrfadsstager "Engle" Sart Gul/Creme
Søde håndlavet fyrfadsstager med gamle nostalgiske glansbilledmotiver af en yndig engle på sky. Fyrfadsstage er i glas beklædt med silkepapir, pålimet motiv og lakeret. Når lyset er tændt er der et fint spil i silkepapiret. Ved køb af 2 stk. leveres de med fyrfadslys og i cellofanpose med til/fra mærkat. H: 6,5cm.
Pris: 25,00 DKK    (pr. stk.)   NU: 15,00 DKK 
Pris: 49,00 DKK  (for 2 stk. i cellofanpose)      NU: 28,00 DKK    
Køb
Spiritual Potpourripose "Maria" - Lavendel
Potpourripose fyldt med franske lavendler  påtrykt et gammelt  religiøst motiv der stammer fra et antikt bedekort. Posen er syet i 100% ubleget bomuld og leveres i cellofanpose.

Pris:
28,00 DKK         
Køb
Fromme Fyrfadsstager "Engle" Blågrøn
Søde håndlavet fyrfadsstager med gamle nostalgiske glansbilledmotiver af yndige engle. Fyrfadsstage er i glas beklædt med silkepapir, pålimet motiv og lakeret. Når lyset er tændt er der et fint spil i silkepapiret. Ved køb af 2 stk. leveres de med fyrfadslys og i cellofanpose med til/fra mærkat. H: 6,5cm.
Pris: 25,00 DKK    (pr. stk.)   NU: 15,00 DKK 
Pris: 49,00 DKK  (for 2 stk. i cellofanpose)      NU: 28,00 DKK    
Køb
Barok Ikon - "Madonna" #1
Håndlavet ikon udført i kraftig stift pap, med et madonna motiv, der stammer fra et gammelt bede kort. Ikonet er dekoreret med antikt papir med gotisk skrift (stammer fra en gammel salmebog fra 1897), er omkranset af lyseblå perlemorsperler og lakeret. Ikonet har motiv på begge sider og silkesnor til ophæng. H: 7cm. B: 5cm.

Pris: 25,00 DKK      
Køb

 

Ikon - Lille "Maria" Sølv med Prisme#1
Håndlavet lille ikon dekoreret med sølvglimmer, en  perlemors voksperle samt akrylperler forneden. Har motiv på begge sider og lang metalsnor til omvikling af bloklys eller til ophæng. L (excl. snor og perler): 4,5cm. B: 3,25cm.


Pris: 25,00 DKK      
Køb

 

Spiritual Potpourripose "Saint Louis" - Lavendel
Potpourripose fyldt med franske lavendler  påtrykt et helgenmotiv, der stammer fra et gammelt bede kort. Posen er syet i 100% ubleget bomuld og leveres i cellofanpose.

Pris:
28,00 DKK         
Køb
Fromme Fyrfadsstager "Engle" Soft Pink
Søde håndlavet fyrfadsstager med gamle nostalgiske glansbilledmotiver af en yndig engle i blomsterhjerte. Fyrfadsstage er i glas beklædt med silkepapir, pålimet motiv og lakeret. Når lyset er tændt er der et fint spil i silkepapiret. Ved køb af 2 stk. leveres de med fyrfadslys og i cellofanpose med til/fra mærkat. H: 6,5cm.
Pris: 25,00 DKK    (pr. stk.)   NU: 15,00 DKK 
Pris: 49,00 DKK  (for 2 stk. i cellofanpose)      NU: 28,00 DKK    
Køb
CD: Gregorian - Masters of Chant - Chapter II
En stemningsfyldt CD med 12 numre fremført af gregorianske munke - perfekt til at slappe af til og samle tankerne. Efterfølgeren til Gregorian - Masters of Chant. Kan munke virkelig sælge plader? Gregorian har nu rundet 1,5 mill solgte plader på verdensplan, så svaret må være et klart og tydeligt - JA! CDen indeholder en blanding af kendte og mindre kendte sange bl.a. Moment of Peace, Wish you were here, Heaven can wait og Stairway to Heaven.  
 
Pris: 99,00 DKK       NU: 45,00 DKK        Klik på foto for indholdsfortegnelse!    
Køb

 

     
  ©2004-2013 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk