Duge, Servietter & Køkkentekstiler
 
Her finder du alt hvad du behøver for at gøre bordet ekstra fint -  duge, mellemlægsservietter, dækservietter, stofservietter, lysduge, grydelapper, viskestykker, kartoffelvarmere,  æggevarmere mm.
 
                                                                            klik på foto for større billede
 
2 Gamle Håndhæklet Lysduge - Rund # 1
Et par gamle og fine runde håndhæklet lysduge med flotte kanter fra bedstemors gemmer. Her har vi sukkerstivet den ene skål - for at vise hvor anvendelige de også kan være som små skåle eller fyrfadsstager. Det smarte ved sukkerstivelse er at ved vask, bliver de flade og "normale" igen! Opskift på sukkerstivelse medfølger. Diam.:  13cm. Begge er i pæn og hel stand.

Pris: 55,00 DKK  (pris er for parret)                 BRUGT                      

Køb

 

Lille Hvid Kvadratisk Dug #2
Tilfør middagsbordet et strejf af nostalgi med denne yndige gammel hvid pyntedug i bomuldslærred med fine fladstings broderier og hulsyninger. Er et smukt stykke håndværk fra gamle dage og vil se flot ud oven på en støtte dug i en kontrast farve. Mål: 54cm x 52cm. Dug er en anelse slidt i hjørnerne ellers i pæn og hel stand uden pletter.

Pris: 99,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

2 Gamle Håndhæklet Lysduge - Rund # 2
Et par gamle romantisk runde lysduge/flaconer håndhæklet i tyndt hvidt bomuldsgarn. Her har vi sukkerstivet den ene skål - for at vise hvor anvendelige de også kan være som små skåle eller fyrfadsstager. Det smarte ved sukkerstivelse er at ved vask, bliver de flade og "normale" igen! Opskift på sukkerstivelse medfølger. Diam.: 14cm. De ene er gulnet lidt (kan sikkert bleges hvid) ellers er begge i pæn og hel stand.

Pris: 49,00 DKK  (pris er for parret)                 BRUGT                      

Køb

 

Gammel Romantisk Dug med Blomsterbroderier
Fin ældre romantisk hvid bomulds dug til sofabordet med smukt og farvestrålende håndbroderet blomster mønster. Broderi er i korssting af bomuldsgarn - dugen minder om et gammelt lagen og er syet sammen af 2 stykker. Et rigtig smukt stykke håndværk. Mål: 120cm x 128cm. Har enkelte næsten ikke synlige bitte små gule prikker (går af i vask?) - ellers flot og hel stand.

Pris: 175,00 DKK                                          BRUGT       

Køb

 

Retro Grydelapper - Hæklet Blomster i Pink & Hvid
Endnu et skønt levn fra Mormors køkken er disse ældre håndhæklet bomulds grydelapper formet som en blomst  - et dekorativt og praktisk indslag i køkkenet! Opskriften på grydelapperne er fra 1952 - men hvor gamle disse er vides ikke, udover at de er fra før 1975! Diam.: 14cm. Den ene har en mindre misfarvning ellers fremstår begge i pæn, hel og nyvasket stand - så de er lige klar til brug! Vægt (samlet): 27g. 

Pris: 25,00 DKK   (pris er for parret)         BRUGT                      

Køb

 

Bomuldssatin Dug - Rosa med Hvid Bort 
En enkel og klassisk kvadratisk dug i skøn gammel rosa farve med brækket hvid bort - perfekt til at tilføre bordet et strejf af sommer romantik  med en lille hvid pynte dug med blondekanter ovenpå. Dugen er fra 80erne og er i en god kraftig vævet bomuldssatin, den slags der holder vaske efter vask. Mål: 160cm x 160cm. Dugen er tysk og har stadig den oprindelige produktmærkat på og fremstår i flot stand - så den har sikkert aldrig været brugt. Vægt: 543g.

Pris: 95,00 DKK                  BRUGT         
Køb

 

Håndhæklet Aflang Lysedug  
Mormors finest håndhæklet lysdug - et fantastisk stykke håndarbejde fra de gode gamle dage! Brug den til at skåne den fine gamle skænk for ridser fra lysestagen eller frugtfadet eller monter den på en dug som et flot midterstykke. Mål: 27cm x 37cm. Er hæklet i bomuldsgarn og sikkert en gang været helt hvid men har med årene fået patina og er nu i en flot lys creme farve - kan sikkert bleges hvidt hvis du ønsker det.

Pris: 42,00 DKK                    BRUGT                   

Køb

 

Hæklet Retro Grydelapper - Kjole i Mintgrøn & Hvid
Et par gamle bomulds grydelapper hæklet i bedste 60er design i form af et par fine kjoler! Grydelapperne er med deres mintgrønne og hvidefarver et dekorativt og praktisk indslag i køkkenet! De fremstår mere mintgrønne i farven end på foto. H.: 14,5cm. B.:9,5cm. Begge er gulnet lidt ved skuldre ellers fremstår de i pæn og hel stand med et minimum af brugsslid. De er nyvasket og lige klar til brug! Vægt (samlet): 50g.  

Pris: 25,00 DKK   (pris er for parret)         BRUGT   

Køb

 

Håndhæklet Rund Lys Serviet/Mellemlægsserviet 
Romantisk lys serviet håndhæklet i tyndt hvidt bomuldsgarn. Brug den til at skåne det fine gamle bord for ridser fra lysestagen eller til at lægge mellem dine fine gamle fade eller tallerkner - så du skåner dem mest muligt for ridser mm. Vil også se sød ud monteret på en pyntepude eller sat på en bluse eller taske som en lille "pyntelap" mm. Diam.: 16,5cm. Er i flot og hel stand.

Pris: 24,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Vintage Dug - Vinrød med Fladstingsbroderi
Skøn ældre aflang bomuldsdug af den slags der var i alle hjem i 50/60'erne dengang man stadig dækkede et fint kaffebord med hjemmebag! Dugen er  i en smuk vinrød farve (mørkere end på foto) og med et flot hvidt fladstingsbroderi med tynd kant i guld tråd. Brug den til sofabordet ellers er den perfekt som en bordløber til spisebordet lagt ovenpå en hvid dug - også til jul.  Mål: 138cm x 83,5cm. Har kun kunne finde en enkelt plet ellers i pæn stand. Vægt: 297g.

Pris: 59,00 DKK        BRUGT       

Køb

 

Gammel Firkantet Håndhæklet Lysdug
Lille fin gammel håndhæklet lysdyg/bordskåner. I gamle dage satte man lysestager, vaser mm oven på en sådan, for at skåne bordene. Vil også se sød ud monteret på en pyntepude eller sat på en bluse som en lille "pyntelap". Mål: 14cm x 14cm. Har en lille defekt (se stort foto) – ellers i flot og hel stand (er ikke gulnet).

Pris: 24
,00 DKK                  BRUGT  
Køb
Cremefarvet Hardanger Løber
Et flot stykke håndarbejde er denne fine ældre cremefarvet hardanger løber med klassisk stjerne mønster - vil se flot ud på en ensfavet dug på spisebordet eller solo på et mørkt sofabord. Hvis du er lidt kreativ og fiks på en symaskine, kan du  bruge den til at lave en elegant dug med, ved at omkranse den med stykker af hør stof.  L.: 111cm. B.: 19cm. Flot og hel stand - har aldrig været brugt.

Pris: 85,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Håndhæklet Rund Cremefarvet Lysdug/Mellemlægsserviet 
Mormors fineste lille håndhæklet lysdug med flot stjernemotiv udført i tyndt cremefarvet bomuldsgarn. Brug den til at skåne det fine gamle bord for ridser fra lysestagen eller til at lægge mellem dine fine gamle fade eller tallerkner - så du skåner dem mest muligt for ridser mm. Vil også se sød ud monteret på en pyntepude eller sat på en bluse eller taske som en lille "pyntelap" mm. Diam.: 15cm. Er i flot og hel stand.

Pris: 24,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Håndhæklet Rund Lysdug/Flakon  #4
Romantisk gammel firkantet lysdug med buede sider  - håndhæklet i tyndt off-white garn. Brug den til at skåne det fine gamle bord for ridser fra lysestagen eller frugtfadet. Vil også se sød ud monteret på en pyntepude eller sat på en bluse eller taske som en lille "pyntelap". Mål: 15cm x 16 cm. Er i flot og hel stand.

Pris: 28,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

2 Håndbroderet Lys Servietter/Mellemlægsservietter
Et skønt stykke håndarbejde, som vil sprede stemning i din bolig er disse lys servietter med håndbroderet mønster i sart syren på hvidt bomuld og med kniplingskant. Fin vil de se ud på den flotte kommode eller måske et helt andet sted, hvor du ikke ønsker der skal dryppe stearin ned på. Diam.: 17cm. Begge er i pæn og hel stand uden pletter.

Pris: 45,00 DKK  (pris er for parret)                 BRUGT                      

Køb

 

Håndhæklet Lysdug/Flakon  - Blomst
Romantisk gammel lysdug  - håndhæklet i tyndt off-white garn. Brug den til at skåne det fine gamle bord for ridser fra lysestagen eller frugtfadet - eller til at lægge mellem dine fine gamle fade eller tallerkner, så du skåner dem mest muligt for ridser mm. Diam.: 14,5cm. Er desværre gået i stykker i en "bue" se stort foto) - men kan snildt repareres hvis du er lidt fiks på fingrene - ellers i pæn stand.

Pris: 20,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Rund Retro Jute Dug - Brun
Endnu et levn fra Mormor's gemmer, er denne skønne runde dug i jute fra 70erne - perfekt til det lille runde bord! Vil dog også se flot ud oven på en ensfarvet dug på spisebordet. Dugen er kantet med bomuldsskråbånd og påtrykt et tidstypisk geometrisk mønster i varme brune nuancer. Diam.: 60cm. Dugen fremstår med enkelte medfødte vævefejl som sig nu engang høre jute til og er gulner lidt (en gang vask vil dog klare dette) - ellers er den i pæn stand. Vægt: 91g.

Pris: 42,00 DKK                  BRUGT     
Køb

 

Finsk Retro Dug med Striber fra Finlayson
En gennemvævet dug fra 70erne med et tidstypisk stribet mønster i varme brændte farver - finsk retro når det er bedst! Dugen er fra Finlayson, der er kendt for deres klassiske design i super kvalitet. Dugen er i en god anvendelig størrelse så du både kan bruge den til sofabordet som til spisebordet. Er vævet i en lækker blød bomuldskvalitet (80%bomuld / 20%viskose). Mål: 131cm x 168cm. Farver fremstår en anelse forvasket - ellers er dugen i pæn stand. Vægt: 468g.

Pris: 55,00 DKK                   BRUGT 

Køb

 

Retro Jute Bordløber/Vægophæng - Orange Blomster
Et levn fra Mormors gemmer er denne orange bordløber i jute påtrykt et tidstypisk spraglet blomstermotiv i varme retro farver (farver er en anelse dybere end foto) - perfekt til at give sofabordet et farvepift! Den er blevet forsynet med en løbegang foroven samt forneden så den også kan fungere som vægophæng og er desuden velegnet til omsyning bl.a. til nogle "mix og match" puder, tasker mm. L.: 124cm. B.: 23cm. Fremstår med nogle  medfødte vævefejl som sig nu engang høre jute til - ellers i flot stand. Vægt: 105g.

Pris: 65,00 DKK                  BRUGT         
Køb

 

Retro Viskestykke/Pyntestykke fra Italienske M J Maurey
Et skønt retro viskestykke i bomuld påtrykt et festligt folklore motiv i klare farver - perfekt til at gøre opvasken lidt sjovere! Er dog også fint til omsyning eller til at give et farvepift i køkkenet hvis du hænger det op på vægen. Viskestykket er italiensk og er signeret i tryk med M. J. Maurey.  L.: 61cm. B.: 46cm. Tryk fremstår i en lettere forvasket stand ellers er viskestykket pænt og helt. Vægt: 58g.

Pris: 42,00 DKK                   BRUGT  

Køb

 

Håndhæklet Retro Håndklæde - Citrongult
Endnu et et skønt levn fra Mormors gemmer er dette ældre hæklet håndklæde og som er super praktisk i køkkenet eller brug det som et lille gæstehåndklæde på badeværelset! Håndklædet er hæklet i citrongult bomuldsgarn og har praktisk strop til ophæng. L. 50cm. B.: 38cm. Håndklædet fremstår i lettere brugt og lidt falmet stand, men er uden pletter eller fejl og det er nyvasket - lige klar til brug! Vægt: 120g.

Pris: 24,00 DKK                    BRUGT

Køb

 

     
  ©2004-2014 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk