De Glade 80'er
Her finder du levn fra 80erne - der er både ting og sager i plastik og chrom, ting i glade pang farver samt ting holdt i den strømlinet high tech stil.
 
                                                               
 
                                                                            klik på foto for større billede
 
 
2 Porcelænsskjulere i Gammel Rosa - Twist
Ren nostalgi er disse tidlige 80'er potteskjulere i tidstypisk gammel rosa/mørk pudderfarvet glasur og med den klassiske "twist" dekoration - fører minderne hen til mors afsyret egetræsstue med vindueskarmen fyldt med med efeu på bøjler! Potteskjulere er produceret i det gamle Vest Tyskland og er glaseret udvendig såvel som indvendig. Begge er stemplet i bund med W. Germany samt 814-14. H.: 12,5cm. Diam. (foroven): 14,5cm. Den ene har lidt kalk rander indvendig ellers fremstår begge i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt (samlet): 1320g.

Pris: 55,00 DKK   (Pris er for parret)                  BRUGT

Køb

 

Bo Bendixen Plakat "Kat"
Hvem kan stå for denne enkle og farvestrålende pinke kat med frække gule øjne - kom den bag glas og ramme og den er klar til at sætte kulør på børneværelset eller et andet sted i hjemmet hvor du lige står og mangler lidt farve! Plakaten er fra starten af 90erne og et litografisk tryk, der er signeret i tryk. Den er trykt hos Phønix A/S på kraftig kvalitets karton. Mål: 70cm x 50cm. Plakaten har ligget fladt og fremstår som et pæn og velholdt eksemplar.

Pris: 149,00 DKK            BRUGT                       Sendes i plakatrulle.
Køb

 

Hvid Potteskjuler Hjerter
Hvem husker ikke denne skønne og tidstypiske cylinderformet potteskjuler fra 80’erne med sit hjerteformet hulmønster foroven! Potteskjuleren er tung og gedigent og er udført i en god og anvendelig størrelse - perfekt til at passe på en lidt større stueplante. Den er hvidglaseret indvendig som udvendig også i bunden. H.: 13cm. Diam. (indvendig): 15,5cm. Skjuler fremstår med nogle medfødte ler rester i glasuren i bunden og har fået et kantafslag i bunden som dog ikke er synligt, når den står (se stort foto) ellers er den i pæn og velholdt stand. Vægt: 1206g.

Pris: 32,00 DKK              BRUGT

Køb

 

Hvid Potteskjuler Hjerter #2
Endnu en skøn og tidstypisk cylinderformet potteskjuler fra 80’erne med hjerteformet hulmønster foroven - perfekt til at passe på din ynglings plante. Potteskjuleren er hvidglaseret indvendig som udvendig og har uglaseret bund. H.: 12,5cm. Diam. (indvendig): 14cm. Skjuler fremstår med nogle medfødte ler rester i glasuren indvendig i bunden og har fået en hårfin gennemgående revne foroven og ned til et hjerte /se stort foto) ellers er den i pæn og velholdt stand. Vægt: 744g.

Pris: 28,00 DKK      NU: 20,00 DKK             BRUGT  

Køb

 

Salt & Pebersæt fra Søholm - Åbo serie
Et flot og enkelt salt og peber sæt fra Søholm  - et perfekt supplement til middagsbordet! Det er let at kende forskel, da salt er i mat hvidglaseret keramik og peber er i mat sortglaseret keramik. Sættet er en del af Åbo stellet som blev designet af Per Rehfeldt i 1991 for det bornholmske keramikfirma Søholm. Begge har bundpropper og er stemplet med Søholm. H.: 7cm. Sættet fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt (samlet): 202g. 

Pris: 149,00 DKK  (Pris er for sættet)          BRUGT  

Køb

Lille Sort Assam Tekande fra Bodum - 0,5L 
En smart og praktisk lille tekande i glas og sort plastik - perfekt til brug på kontoret eller hvis du blot ønsker et enkelte kop godnat te! Tekanden har stempel med sort låg samt klart plastindsats og er derfor beregnet til løs te som du brygger direkte i kanden - så kan du selv styre styrke og aroma - uanset om du er til grøn, sort eller frugt te. E
r af nyere dato men udført i en skøn retro stil! H. (inkl. stempel): 12,5cm. Plastindsats er blevet misfarvet gennem brug (ønskes en ny indsats kan de stadig købes hos Bodum, også i en stål udgave) ellers i flot og velholdt stand. Vægt: 279g.

Pris: 69,00 DKK     NU: 55,00 DKK         BRUGT
Køb

 

Jumbo Salt & Peberbøsse Sæt i Rustfri Stål
Her er salt og peber sættet til den store familie! Salt- og peberbøsserne er et levn fra  80erne og er udført i et enkelt tidløs klassisk design i praktisk rustfri stål - så de
passer også fint ind i nutids hjem! Bøsserne har bundstykker med "skruelåg" i sort plastik der er præget "18/8 Stainless Steel". H.: 8cm. Diam. (bund): 7,5cm. Fremstår med lidt brugsslitage på plastbund ellers i flot og velholdt stand. Leveres i org. emballage. Vægt (samlet): 211g.   

Pris: 59,00 DKK   (Pris er for parret)     BRUGT      
Køb

 

6 Fondue Gafler i Rustfri Stål
Trænger dine fonduegafler til at blive skiftet ud eller mangler du et ekstra sæt - kan disse måske bruges! 6 fonduegafler i mat rustfri stål fra slutningen af 80erne udført i enkelt og klassisk tidstypisk cylinderformet design og med sorte plastikknopper for enden af gaflen. L.: 23,5cm. Alle fremstår  i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 113g.  

Pris: 45,00 DKK   NU: 36,00 DKK   (Pris er for alle 6 stk.)        BRUGT        

Køb

 

Et Par Dobbelte 80er Lysestager i Rustfri Stål 
Enkelthed, praktisk og rene linier uden dikkedarer er kendetegnende for dette par af dobbelte  lysestager udført i rustfri stål. Selvom at stagerne er fra 80erne, så gør deres tidløse i design dem lige så aktuel i boligindretningen i dag som dengang de blev købt. H. 24cm. Stagerne er til alm. stearinlys og begge fremstår med mindre brugsspor i form af nogle brugsridser ellers er de i flot og velholdt stand. 

Pris: 55,00 DKK   (pris er for parret)                                        BRUGT      

Køb

 

Gunnar Larsen Reklame Postkort
Reklame kort fra 80'erne - gengivelser af forsider af  - Gunnar International. Gunnar Larsen var en dansk modefotograf der primært arbejdede i Paris og blev verdenskendt for sin helt specielle fotostil. Tryk på bagside: @ Henning Storn ApS. (02) 45 88 73 Printet in Denmark samt hhv. No. 2, No. 3 og No. 4 Photo: Gunnar Larsen-Paris. Mål: 10,5cm x 15cm. Er gulnet lidt - men i pæn stand. Sælges kun samlet.
 
Pris: 35,00 DKK  (pris er for alle 3 stk.)                           BRUGT
Køb

 

Lille Blomsteropsats/Piedestal med Marmorplade
En enkel lille blomsteropsats fra 80erne formet som en 3-benet taburet - perfekt til at passe på en større blomst eller som lampebord i et hjørne af stuen. Stellet er udført i hvidt sprøjtelakeret metal og er påmonteret en grå marmorplade. H.: 53cm. Diam. (på marmorplade): 25,5cm. Marmorplade fremstår i pæn stand med stel skjuler ikke dens alder og fremstår med brugsridser, små lak afskalninger og mindre rustpletter - kan dog hurtig udbedres med en ny omgang sprøjtemaling i din ynglings farve!

Pris: 42,00 DKK            BRUGT              SENDES IKKE - SKAL AFHENTES! 

Køb

 

Sort  Porcelæns Lysestage "twist"
Er du til den nye sorte og hvide grafiske designs trend i boligindretningen er her lige en perfekt sort porcelæns lysestage med snoninger. Stagen er fra slut 80'erne og passer til almindelige stearinlys.  H: 13cm. Har en lille afskalning i glasur i kant (kan repareres med sort tusch) - ellers i flot og velholdt stand.


Pris:
20,00 DKK                                     BRUGT
Køb

 

Lille Hvid Hjerte Dåse med Sorte Striber
Sød lille hjerteformet metaldåse i de helt rigtige modefarver - hvid med sorte striber. Er et fint lille levn fra 80erne - perfekt til opbevaring af småting og nips. Dåsen har hvid emalje indvendig samt i bund udvendig.  H.: 5cm. Diam.: 9,5cm. Emalje er slidt af indvendig på låg samt udvendig på dåse - se stort foto - ellers i pæn stand.

Pris: 24,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Stort Keramikfad med Sort Marmoreffekt
Her er en fin blanding af nyt og gammelt - en gammel keramik fad har på et tidspunkt fået ny liv (sen 80'erne) og er blevet malet i marmor effekt i sort/hvid/grå nuancer - er dog lige så "moderigtig" nu som dengang. Fadet er rillet udvendig og har en blanklakeret overflade. Indvendig er det glat og er matlakeret. Diam. (foroven): 29cm. H.: 8,5cm.  Har enkelte små malingsafskalninger eller i pæn og hel stand.

Pris: 79,00 DKK                   BRUGT                      

Køb

 

Grå Bordtelefon - danMark1
Industridesigneren Henning Andreasen tegnede denne populære telefon, hvor klokken blev erstattet af en elektronisk toneringer. Har justerbar ringevolumen, genopkald samt højtaler funktion. Er fra 1980erne. Flot stand. Virker perfekt.

Pris: 199,00 DKK          NU: 125,00 DKK                            BRUGT 

Køb

 

Flødekande & Sukkerskål fra Stelton
Endnu en dansk design klassiker er dette fløde/sukker sæt fra Stelton, udført i hårdt hvidt ABS plast og med sort låg! Sættet er designet af Erik Magnussen i 1983 for Stelton og passer til termokanden med vippelåg som han designede i 1977. Vores sæt er købt i midten af  80’erne og vil passe lige så fint ind i retro hjemmet som om til dit sort/hvide high-tech køkken! Flødekande – H.: 9,5cm. Sukkerskål – H.: 5,5cm. Diam.: 11cm. Begge er med årene gulnet lidt og fremstår derfor nu mere cremefarvet end den oprindelige hvide farve - ellers er de i pæn og velholdt stand med alm. brugsspor. Vægt (samlet): 209g.

Pris: 99,00 DKK 
  NU: 79,00 DKK  (pris er for parret)       BRUGT
Køb

 

Cylinderformet Blå Potteskjuler - Lille
Endnu et fint levn fra 80erne er denne enkle og klassiske cylinderformet potteskjuler i en tidstypisk blå glasur - perfekt til at huse ynglings planten i! Potteskjuleren er matglaseret  indvendig som udvendig og har uglaseret bund. Er ustemplet men minder meget om grønland keramik fra Egernsund. H.: 11cm. Diam. (indvendig): 12,5cm. Fremstår i flot og velholdt stand med et minimum af brugsspor. Vægt: 630g.   

Pris: 20,00 DKK                   BRUGT   

Køb

 

Cylinderformet Blå Potteskjuler - Stor
En fin og enkel cylinderformet potteskjuler fra 80erne med en tidstypisk blå glasur - mangler du ikke lige en urtepotte er den også fint til opbevaring af malerpensler, farveblyanter mm. Potteskjuleren er matglaseret  indvendig som udvendig og har uglaseret bund. Er ustemplet men minder meget om grønland keramik fra Egernsund. H.: 13cm. Diam. (indvendig): 14,5cm. Fremstår med en medfødt "løbe glasur" fejl ved kant øverst og lidt kalk rander indvendig ellers i flot og velholdt stand. Vægt: 1009g.   

Pris: 25,00 DKK                   BRUGT     

Køb

 

Blå Blyants Bæger fra Folle - model F-0299
Hold styr på dine blyanter, kuglepenne, sakse mm i den ældre penne/blyantsholder som er en klassiker fra danske Folle. Bægeret er designet af Henning Andreasen og Folmer Christensen for Folle og er udført i blåt sprøjtelakeret stål og vejer godt til, så det ikke tipper. H. 10,5cm. Diam.: 8cm. Er stemplet i bund Folle, Denmark. Fremstår i brugt stand i form at diverse brugsridser (især i bund indvendig) samt lak afskalninger - du kan evt. vælge at sprøjtemale den i din ynglings farve! Vægt: 413g.

Pris: 32,00 DKK                 BRUGT 

Køb

 

80er Vintage: Sengetøj  - Pink & Turkis   
Et ægte 80er levn med frække pangfarver er dette bløde dyne- samt pudebetræk med pink, turkis og grå geometrisk mønster på hvid baggrund - perfekt til at til at sætte lidt kulør på ungpigeværelset! Hvis du nænner det er der også rigtig meget stof til omsyning! Bomulds betrækket er i voksenstørrelse og lukkes med bændler i bunden. Pudevår er blevet godt brugt og fremstår også i en "gulnet" tilstand ellers er begge dele pæn lettere forvasket stand. Vægt: 892g.

Pris: 69,00 DKK                    BRUGT    

Køb

 

3 Blå Glas Lysestager
Trænger du til lidt farvepift i stuen, så er her nogle fine 80er levn i glas! En lille buttet fyrfadsstage samt et par flotte og dekorative glasstager på lang stilk i en smuk dybblå farve. Stagerne kan anvendes til alm. stearinlys, fyrfadslys eller kuglelys. H.: 14cm. Fyrfadsstage: H.: 6,5cm. Den ene stage har et lille ubetydelig kantafslag (se stort foto) - ellers er alle 3 stager i pæn og velholdt stand. Vægt (samlet): 306g.  

Pris: 59,00 DKK   (pris er for alle 3 dele)   BRUGT   

Køb

 

Flaskeholder i Chrom
Et super skønt levn fra 80erne er denne praktiske og enkle flaskeholder udført i lakeret chrom i et tidstypisk enkelt design! Flaskeholderen er lige så aktuel i dag i boligindretningen som den var i 80ernes high-tech køkken! Flaskeholderen passe til en vinflaske i normal størrelse. H. (højeste punkt): 22cm. B.: 22cm. Flaskeholderen fremstår i flot stand med få brugsspor. Vægt: 248g. 

Pris: 28,00 DKK                                          BRUGT                       

Køb

 

Stor Brødkasse i Blankpoleret Stål
 Hold brødet dejligt frisk i denne stream linet og elegante brødkasse udført i blankpoleret stål og med 4 messing "kugleben" samt messing knop. Er tidløs i design og er lige så aktuel i dag som da den blev købt. L.: 38,5cm. H.: 22cm. Har almindeligt brugsslidtage inkl. diverse ridser ellers i flot stand.

Pris:
199,00 DKK          NU: 149,00 DKK                            BRUGT
Køb
Bordtelefon: Kirk Delta - model 942 Antrasit/Gul 
En ægte klassiker fra 80erne er denne prisbelønnet designer telefon med rappe, lige linier fra Kirk Scantel A/S. Telefonen er i antrasit og med gult frontpanel designet af Marianne Stokholm og Gad Zorea. En flot bordtelefon, der er udstyret med alle tænkelige basisfunktioner og mere til. Har en sort streg på frontpanel ved indkodet taster ellers i flot og fuld funktionsdygtig stand. Vægt: 887g.

Pris: 125,00 DKK    NU: 100,00 DKK            BRUGT    

Køb

 

  ©2004-2016 Country Collection. e-mail: info@CountryCollection.dk